En het scenario van 'Indiana Jones 5' wordt wéér herschreven

En het scenario van 'Indiana Jones 5' wordt wéér herschreven

Men blijft ons aan het lijntje houden...

De productiehel rondom Indiana Jones 5 begint op een ware soap te lijken. Het lukt maar niet om een goed script uit de grond te stampen en zelfs een regisseurswissel lijkt daarbij niet te helpen.

Het is alweer bijna een jaar geleden dat James Mangold (Logan, Ford vs. Ferrari) werd aangesteld om producer Steven Spielberg op te volgen als leider van het vijfde deel in de immer populaire avonturenfranchise.

Mangold zou onder andere een heel nieuw script schrijven. Maar nu is hij blijkbaar ook niet tevreden over zijn eigen werk, want ook hij is opnieuw begonnen als we producer Frank Marshall moeten geloven.

The one and only
Verder gaf Marshall een hoopvolle update dat we nog steeds Harrison Ford kunnen verwachten als het titelpersonage, ondanks het feit dat die 79(!) jaar oud is als de opnames komende zomer van start gaan:

"Nogmaals, er is maar één Indy en dat is Harrison. We blijven enthousiast over James zijn idee. Het draait allemaal om karakters en het vertellen van een goed verhaal, dus hij krijgt van ons alle tijd die hij nodig acht".

NieuwsFilm

meest populair