Eerste beelden en details van nieuwe Disney animatiefilm 'Encanto'

Eerste beelden en details van nieuwe Disney animatiefilm 'Encanto'

De 60ste Walt Disney animatiefilm

In maart verschijnt Raya and the Last Dragon in de bioscopen en tegelijk als Premier Access op Disney+. De zestigste animatiefilm van de Walt Disney Studios volgt daarna.

Tijdens Disney's Investor Day vrijdagnacht zijn de eerste beelden van Encanto naar buiten gekomen. Kijk de teaser hieronder.



De teaser laat wat zien over de wereld waarin de film zich afspeelt. Volgens de officiële omschrijving van de film is het gebaseerd op een regio in Colombia en niet (zoals eerder gerapporteerd) in Brazilië.

Synopis
De officiële synopsis zegt het volgende: "Encanto neemt je mee naar Colombia, waar een magisch gezin in een magisch huis woont"

Er zijn ook een aantal persoonsomschrijvingen naar buiten gekomen. De omschrijving van hoofdpersoon Mariana is als volgt: "Het 15-jarig meisje Mariana wordt beschreven als een 'liefdevolle, grappige, feilbare en volkomen menselijke protagonist'. Ze gebruikt haar humor om worstelingen met haar eigenwaarde te verdoezelen. Ze is een echte comedian, verwant aan Lucille Ball. Mariana zal ook de verteller van de film zijn."

Lin-Manuel Miranda
In de directiestoel zitten Byron Howard en Jared Bush, het script is geschreven door Charise Castro Smith. Lin-Manuel Miranda (Moana) schrijft de muziek.

Encanto komt op 24 november 2021 naar de bioscopen en waarschijnlijk ook naar Disney+ via Premier Access.

NieuwsFilm

meest populair