3 recente topfilms die je nu op Prime Video kan streamen

3 recente topfilms die je nu op Prime Video kan streamen

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Amazon Prime Video heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie geweldige films uit 2020, die dus absoluut de moeite waard zijn om te kijken, voor je uitgezocht.

The Invisible Man (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Leigh Whannell | Cast: Elisabeth Moss, Oliver Jackson-Cohen, Aldis Hodge, e.a.
Cecilia hoopt nadat haar gewelddadige vriend Adrian zichzelf van het leven heeft beroofd eindelijk rust te vinden. Maar wanneer er steeds meer onverklaarbare dingen rondom haar gebruiken, begint ze het gevoel te krijgen dat Adrian nog leeft en haar nu lastigvalt met een speciaal onzichtbaarheidspak dat hij heeft uitgevonden. Niemand gelooft haar echter.


Meer kijktips nodig?


Birds of Prey (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Cathy Yan | Cast: Margot Robbie, Ella Jay Basco, Ewan McGregor, e.a.
De knettergekke schurk Harley Quinn probeert na haar breuk met de Joker een jong meisje uit de klauwen te houden van de flamboyante gangster Roman Sionis. Zij heeft een diamant met waardevolle informatie van hem gestolen. Harley werkt hierbij, weliswaar tegen haar zin in, samen met een team van sterke vrouwen: Black Canary, Huntress en Renee Montoya.

Borat Subsequent Moviefilm (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jason Woliner | Cast: Sacha Baron Cohen, Maria Bakalova, Tom Hanks, e.a.
Borat, een controversiële tv-reporter uit Kazachstan, reist opnieuw af naar de Verenigde Staten om daar een bijzonder cadeau te overhandigen aan de Republikeinse vicepresident Mike Pence: zijn tienerdochter. Het coronavirus lijkt echter roet in het eten te gooien en bemoeilijkt zijn missie.

Over Amazon Prime Video
Amazon biedt nieuwe klanten een gratis proefperiode van 30 dagen aan. Gebruikers kunnen op elk moment opzeggen. Een abonnement kost 2,99 euro per maand. Abonnees krijgen toegang tot een uitgebreide collectie films en series, inclusief eigen producties van Amazon.

NieuwsFilm

meest populair