AUDIO: Tom Cruise scheldt crewleden verrot die coronaregels aan hun laars lappen

Zijn passie voor het vak is ongekend...

Arjen Rooseboom 16 december 2020 20:54 in Algemeen
Zoek in het filmwoordenboek naar 'toewijding' en je komt vrijwel zeker uit bij Tom Cruise. De 58-jarige acteur, producer en waaghals is altijd erg begaan met zijn projecten en dus ook in het handhaven van de huidige corona-richtlijnen die verplicht zijn op de sets.

Twee crewleden die nonchalant misbruik maakten van de veilige omgeving die met man en macht gecreëerd was voor de opnames van Mission: Impossible 7, hebben dat geweten. THE SUN heeft een audio-opname in haar bezit waarop Cruise de crewleden betrapt als ze, zonder mondkapje, vlak naast elkaar voor een computerscherm staan.

Zijn emotionele reactie liegt er niet om (samengevat):
"Wij zijn de gouden standaard. Ze zijn daar in Hollywood en maken nu films dankzij ons. Omdat ze in ons geloven en in wat we doen! Ik zit 's nachts uren met elke f*cking studio aan de telefoon, met producenten en verzekeringsmaatschappijen. Ze kijken hoopvol naar ons en gebruiken ons om hun films te blijven maken. Wij zorgen voor duizenden banen, stelletje klootzakken! Ik wil het nooit meer zien! Nooit meer"!

"Leg dit uit aan de mensen die hun huis kwijtraken omdat onze industrie is gesloten. Er komt geen eten op tafel en hun studie wordt niet betaald. Daar slaap ik elke nacht mee, de toekomst van deze f*cking industrie! Het spijt me, ik heb niks aan je excuses. Ik heb het gezegd en als je het nog eens doet, lig jij of hij eruit. We stoppen niet weer met deze f*cking film! Begrepen? Als ik het weer zie, ben je gewoon weg! Duidelijk? Begrijp je de verantwoordelijkheid die ik heb? Dat is het. Ik vertrouw op jullie".

De hele tirade van Cruise kan je hier terugluisteren. Mission: Impossible 7 van Christopher McQuarrie verschijnt volgend jaar in november.

NieuwsFilm