Keihard scheldende Tom Cruise jaagt eerste medewerkers 'Mission: Impossible 7' weg

Keihard scheldende Tom Cruise jaagt eerste medewerkers 'Mission: Impossible 7' weg

Cruise niet blij met medewerkers die zich niet aan de covid-regels houden.

De druk op de grootschalige producties van Hollywood zal door de coronacrisis best wel eens fors kunnen toenemen. Deadlines moeten gehaald worden om zo niet teveel extra kosten te maken en om in de pas te blijven lopen met andere (geplande) projecten.

Acteur Tom Cruise kwam deze week in het nieuws doordat er een audiofragment lekte waarin hij met veel krachttermen de crew van Mission: Impossible 7 duidelijk maakt dat ze zich aan de regels moeten houden.

Nu klinkt dat misschien iets vreemd, maar Cruise is naast de hoofdrolspeler ook een van de producenten. In zijn betoog geeft hij aan dat heel Hollywood naar de productie kijkt om te zien hoe er met de maatregelen wordt omgegaan. M:I 7 ging als een van de eerste films weer in productie na de corona-productiestop.

Cruise zeer gefrustreerd
Om ervoor te zorgen dat de productie niet nog een keer langere tijd komt stil te vallen, is het dus niet onlogisch dat Cruise een keer uit zijn slof schiet. Nu meldt The Sun dat er deze week opnieuw een incident is geweest en dat Cruise wederom keihard was tegenover de crew. Het gevolg is dat vijf medewerkers zijn opgestapt, aldus Toronto Sun.

"De spanning loopt al maanden op en dit was de druppel," zei de bron van The Sun. "Sinds de uitbarsting openbaar werd, is er meer onvrede onder de medewerkers en er zijn een aantal van hen weggelopen," volgens de bron.

"Maar Tom kan het gewoon niet verduren na alle moeite die ze hebben gedaan om te kunnen blijven filmen. Hij is boos dat anderen de maatregelen niet zo serieus nemen. Uiteindelijk is hij degene die verantwoordelijk is."

NieuwsFilm

meest populair