Jamie Dornan vond zijn personage in erotische film 'Fifty Shades of Grey' maar ongemakkelijk

Hij vond het niets om die rol te moeten spelen.

Acteur Jamie Dornan zal altijd de rol van Christian Grey met zich meesleuren. Hij speelde dat personage in Fifty Shades of Grey, een zakenman die een voorliefde had voor BDSM. Maar de 38-jarige acteur probeert het achter zich te laten en zich te richten op nieuwe rollen.

Toch lezen we in een interview dat de acteur met Entertainment Weekly deed, dat hij er moeite mee had. Hij speelt nu in Wild Mountain Thyme de rol van Anthony Reilly en dat is een heel ander personage, belooft de acteur.

Christian Grey
Dornan had moeite met de rol van Grey, vertelt hij. "Ik kan mij veel beter in [Antony] inleven, dan toen ik Christian Grey speelde. Vaak voelde ik mij behoorlijk ongemakkelijk, als ik eerlijk ben, toen ik Christian Grey speelde."

"Hij voelde heel ver van mij verwijderd en soms worstelde ik ermee. Met Anthony wist ik meteen wat ik nodig zou hebben om deze man te kunnen spelen en het voelde als een persoon met wie ik bevriend zou kunnen zijn. Daar zat geen afstand."

Dornan hoopt uiteindelijk natuurlijk net als Robert Pattinson dat deed met Twilight, afscheid te kunnen nemen van de rol waarmee hij bij het grote publiek bekend werd.

NieuwsFilm

meest populair