De acteur die Iron Man gaat opvolgen is al aangetrokken door Marvel

De acteur die Iron Man gaat opvolgen is al aangetrokken door Marvel

De kans bestaat dat we de opvolger al kennen.

De zes grote Avengers uit de eerste reeks van 23 films in het Marvel Cinematic Universe krijgen allemaal een opvolger. Die van Captain America, Black Widow, Hawkeye, Hulk en ook Thor zijn al gevonden. Maar wie gaat Iron Man vervangen?

Het lijkt er verdacht veel op de acteur die Iron Man vroeg of laat gaat opvolgen al is aangetrokken. Er zijn nu drie kandidaten en die zijn met name duidelijk geworden na de aankondiging van de reeks nieuwe Marvel-series op Disney+.

Bekijk de afbeeldingKandidaat 1: Harley Keener

Het personage Harley Keener van acteur Ty Simpkins werd in Iron Man 3 geïntroduceerd en vanaf dat moment werd hij gezien als de toekomstige Iron Man. Dit werd verder bekrachtigd toen het personage te zien was tijdens de begrafenis van Tony Stark aan het einde van Avengers: Endgame. Keert de jonge Keener nog terug?


Bekijk de afbeeldingKandidaat 2: James Rhodes

De link tussen Iron Man en War Machine is snel gelegd, maar tot december had niemand echt verwacht dat hij de opvolger van Tony Stark zou kunnen worden. Het personage van Don Cheadle heeft nu met Armor Wars zijn eigen Marvel-serie op Disney+ gekregen. Zou dit voor hem de aanleiding zijn om het Iron Man-harnas aan te trekken?


Bekijk de afbeeldingKandidaat 3: Riri Williams

Gelijk met Armor Wars werd de serie Ironheart aangekondigd. De titelrol gaat gespeeld worden door de onbekende actrice Dominique Thorne (If Beale Street Could Talk). Het personage verscheen pas in 2016 in de comics en de jonge Riri Williams weet een pak als die van Iron Man te maken. Vervolgens steunt Tony Stark haar om een superheld te worden. Wordt Ironheart dan echt de nieuwe Iron Man in het MCU?

NieuwsFilm

meest populair