Gal Gadot over een mogelijke terugkeer naar de 'Fast & Furious'-franchise

Gal Gadot over een mogelijke terugkeer naar de 'Fast & Furious'-franchise

De actrice vertelt over haar toekomstplannen...

Met de rijzende ster van Wonder Woman-vertolkster Gal Gadot, vragen veel fans zich af of zij wellicht tóch nog op gaat duiken in de succesvolle filmreeks die haar voor het eerst enige populariteit opleverde, Fast & Furious. Nu reageert ze zelf op die vraag.

Na deel 4 en deel 5 betekende Furious 6 het einde voor haar personage Gisele toen ze van een racende auto viel tijdens de achtervolging op de landingsbaan. We zagen haar echter enkel de duisternis in verdwijnen.

Haar grote liefde Han (Sung Kang) werd op hoge snelheid aangereden, sloeg drie keer over de kop waarna diens auto explodeerde en hij verschijnt volgend jaar ongeschonden in deel 9 alsof er niks gebeurd is.

En wat te denken van Owen Shaw (Luke Evans) die uit het rijdende vliegtuig werd gezogen, één film in coma lag en vervolgens ook prima in orde bleek, dus eigenlijk moet Gisele de val wel overleefd hebben...

Tijdens het promoten van de DCEU-sequel Wonder Woman 1984 (die vooralsnog teleurstelt) kreeg ze de vraag tussen neus en lippen door en antwoordde: "Oh wauw, dat weet ik eerlijk gezegd niet. Ik heb geen idee. Momenteel staat het niet op mijn to-do-lijst, maar als ze bellen, I'm in"!

Meerdere opties
Het kan zijn dat Gadot nog niet geïnformeerd is door regisseur Justin Lin voor een terugkeer in deel 10 of deel 11 die momenteel in ontwikkeling zijn. Tevens zou de vrouwelijke spin-off een mogelijkheid zijn, want haar aanwezigheid geeft natuurlijk honderd procent zeker een grote boost.

Aan de andere kant gaan er ook de wilde geruchten dat de reeks gaat tijdreizen, dus waarom niet gewoon de 'familie' op die manier weer compleet maken? Inmiddels kijken we allang nergens meer van op.

NieuwsFilm

meest populair