Ayer Cut van 'Suicide Squad' krijgt volledige steun van Zack Snyder

Ayer Cut van 'Suicide Squad' krijgt volledige steun van Zack Snyder

Krijgen we na de director's cut van Justice League ook een verfijnde versie van Suicide Squad?

Toen Warner Bros. Zack Snyder het groene licht gaf om zijn beoogde visie voor Justice League vorm te geven, leek dat de deuren te openen voor meer alternatieve versies van min of meer mislukte films.

Suicide Squad-regisseur David Ayer heeft bijvoorbeeld al meerdere malen laten weten dat zijn oorspronkelijke montage van de film het verhaal veel meer uitdiept en ook Jared Leto's Joker meer aandacht geeft.

Warner lijkt nog geen gehoor te hebben gegeven aan de oproep van Ayer, maar Zack Snyder liet onlangs weten dat hij Ayers passie volledig steunt en er alles aan doet om hem te helpen zijn versie naar buiten te krijgen.

Regisseur biedt steun
Snyder liet dit blijken tijdens een gesprek met John Doe Movie Reviews. Toen hem werd gevraagd of hij met Ayer heeft gesproken over zijn versie van de antihelden-film, onthulde Snyder het volgende:

"Ik heb er nog niet met David over gesproken, maar dat gaat zeker wel gebeuren. Ik ken hem best goed, maar heb het erg druk. Door al het gedoe rondom COVID staat het zeker op mijn lijstje om met hem te praten. Ik steun alle filmmakers die niet hun eigen visie naar buiten hebben kunnen brengen. Ik hoop dat dit niet alleen voor mij zal gelden."



NieuwsFilm

meest populair