Shia LaBeouf wordt nu ook gedumpt door Netflix na mogelijke mishandeling

Shia LaBeouf wordt nu ook gedumpt door Netflix na mogelijke mishandeling

De streaminggigant verwijdert de acteur uit de Oscarcampagne.

Acteur Shia LaBeouf (o.a. bekend van de recente Honey Boy) heeft niet zo'n hele leuke maand van december achter de rug. Zo werd hij door zijn ex-vriendin, Tahliah Debrett Barnett, beter bekend onder haar artiestennaam FKA Twigs, beschuldigd van mishandeling. Een week later kwam zangeres Sia met een soortgelijk verhaal. Netflix heeft als gevolg hiervan nu dan ook besloten Shia te verwijderen uit de Oscarcampagne.

Vanaf vandaag is LaBeouf niet langer terug te vinden op de awardspagina van Netflix. Ook op de foto's die de streaminggigant deelt van zijn nieuwe film Pieces Of A Woman is de acteur niet te zien. Netflix voert namelijk flink campagne voor de dramafilm, maar zelfs in de beschrijving van Pieces Of A Woman komt de naam van LaBeouf niet eens meer voor.

Dat terwijl die van zijn tegenspeelster Vanessa Kirby (o.a. bekend van Mission: Impossible - Fallout) wel nadrukkelijk genoemd wordt. Zij wordt al langer genoemd als potentiële Oscarkandidaat, maar het is ongebruikelijk dat een van de hoofdacteurs niet eens een vermelding krijgt in de synopsis van een film.

Verhaal
Pieces of Woman vertelt het verhaal van Martha (Kirby) en Sean (LaBeouf), een stel in Boston dat op het punt staat om een kind te krijgen, maar hun levens veranderen plotseling op verschrikkelijke wijze wanneer de geboorte verkeerd afloopt. Wat volgt is een emotionele reis voor Marha, die haar rouw een plekje probeert te geven. De film is over twee weken op Netflix te zien.

NieuwsFilm

meest populair