Batman van Ben Affleck staat voor schut door 'Wonder Woman 1984'

Het avontuur van Wonder Woman bleef onopgemerkt.

De eerste film waarin Wonder Woman van Gal Gadot te zien is, is uiteraard Batman v Superman: Dawn of Justice uit 2016. Een jaar later kreeg Wonder Woman haar solo-prequelfilm en ze dook vervolgens op in de vervolgfilm Justice League.

Nu blijkt dat het recente Wonder Woman 1984, eveneens een prequel, toch voor een opvallend probleem zorgt voor Batman v Superman: Dawn of Justice. In die film zegt Wonder Woman tegen Bruce Wayne van Ben Affleck namelijk dat ze sinds de Eerste Wereldoorlog zich schuil heeft gehouden.

"100 jaar geleden liep ik weg van de mensheid. Van een eeuw van verschrikkingen. De mens heeft een wereld gemaakt waarin samewerking niet mogelijk is," aldus Diana Prince aan het einde van Batman v Superman.


In Wonder Woman 1984 flink actief
Dat die uitspraak niet opgaat, blijkt wel in het begin van Wonder Woman 1984. Ondanks dat ze wat camera's kapot maakt, maakt ze in een volbepakt winkelcentrum korte metten met een aantal boeven. En dat allemaal in haar opvallende superheldenkostuum.

Het is bijzonder opvallend dat dit niet op een of andere manier is geregistreerd en het is misschien wel nog opvallender dat Batman niet meer van haar wist in Batman v Superman. Batman is immers The World's Greatest Detective.

NieuwsFilm

meest populair