Joker-vertolker Jared Leto pleit vurig voor David Ayer-cut 'Suicide Squad'

Volgens de acteur verdient de regisseur een tweede kans.

Jared Leto hoopt dat regisseur David Ayer ooit nog de kans krijgt om zijn versie van de DC-film Suicide Squad (2016) te maken. Dat zegt de acteur, die de rol van de geschminkte gangster de Joker speelde, in een interview met Variety.

Krijgt David Ayer (Fury) net als Zack Snyder, die een eigen versie van Justice League (2017) mag maken, van Warner Bros. ook de gelegenheid om zijn daadwerkelijke visie voor de niet echt sterk ontvangen Suicide Squad-film te realiseren? Als het aan Jared Leto ligt wel.

"Ik zou het geweldig voor hem vinden als hij de film van zijn dromen zou mogen maken", reageert hij. "Het maken van zulke films is altijd lastig, want je staat onder een enorme druk".

"Er moeten zoveel beslissingen worden genomen in zo'n korte periode Ik neem mijn petje af voor alle regisseurs, producenten en studio's. Het is echt niet makkelijk", licht Leto verder toe.

"Je begint nooit met iets wat perfect is. Het is een race tegen de klok om een film zo goed als je kunt te maken. Iedereen kan een tweede kans gebruiken, zeker".

NieuwsFilm

meest populair