Bieber wil nog steeds vechten met Cruise en Logan Paul wil op de vuist met Chris Hemsworth

Bieber wil nog steeds vechten met Cruise en Logan Paul wil op de vuist met Chris Hemsworth

Maar de kans is klein dat het er van gaat komen.

Een jaar geleden daagde Justin Bieber Tom Cruise tot een gevecht. De acteur ging hier niet op in, maar nu laat Bieber opnieuw van zich horen.

De populaire Canadese zanger deelde afgelopen weekend een zwart en wit foto van zichzelf op Instagram voor zijn nieuwe clip Anyone. Hierin speelt hij een bokser zonder tatoeages. Veel tekst was er niet bij de foto, alleen de zin: ''Tom Cruise is toast''.



Tom Cruise ging er echter niet op en de kans is ook klein dat hij nu van zich zal laten horen. Misschien is dat ook wel beter zo. Bieber zei vorig jaar nog dat hij eigenlijk wel blij was dat de acteur niet had geaccepteerd: ''Het was meer als grap bedoeld'' zei Bieber destijds. ''Ik denk dat Tom mij met de grond gelijk zou maken''.

Logan Paul
Bieber is echter niet de enige die het op wil nemen tegen een grote Hollywood-acteur. YouTube-ster Logan Paul wil namelijk ook op de vuist gaan met niemand minder dan Chris Hemsworth.

Paul heeft volgende maand al een gigantisch gevecht op de agenda staan, namelijk tegen Floyd Mayweather Jr. Mayweather heeft zijn vijftig optredens als profbokser allemaal gewonnen en is wereldkampioen geweest in vijf verschillende gewichtsklassen.

Hierna wil Paul het wel opnemen tegen Hemsworth, die nu gigantisch stevig en fit is voor Thor: Love and Thunder en de Hulk Hogan-biopic.



NieuwsFilm

meest populair