Groot probleem met 'The Matrix 4' aanstaande voor Warner Bros.?

Groot probleem met 'The Matrix 4' aanstaande voor Warner Bros.?

Regisseur Lana Wachowski zou een exclusieve bioscooprelease eisen.

Sinds eind 2020 is er een hoop gedoe op het hoofdkantoor van Warner Bros. De studio kondigde zonder al teveel overleg aan dat alle bioscoopfilms in 2021 de eerste maand ook exclusief op HBO Max staan. En dat beviel veel mensen niet.

Ondertussen lijkt er een oplossing te komen rond de release van zowel Godzilla vs. Kong als Dune, die Warner Bros. maakte met productiepartner Legendary Entertainment. Maar er zouden zomaar meer problemen kunnen zijn.

Lana Wachowski wil exclusieve bioscooprelease
In een artikel van The Hollywood Reporter wordt duidelijk dat Lana Wachowski hard gaat inzetten op een exclusieve bioscooprelease van The Matrix 4.

Het lijkt erop dat Dune van Denis Villeneuve mogelijk een exclusieve periode alleen in de bioscoop te zien zal zijn voordat de film op HBO Max debuteert. Volgens THR zou Wachowski onvermurwbaar zijn over een exclusieve bioscooprelease voor de vierde Matrix.

Uiteraard maken financiële compensaties een hoop goed in Hollywood, maar het zou ook kunnen dat Wachowski haar onvrede om een andere manier gaat uiten. Een mogelijke vijfde Matrix-film zou zomaar op de tocht kunnen komen te staan.

NieuwsFilm

meest populair