Eerste grote Marvel-film van 2021 is alweer vertraagd...

Eerste grote Marvel-film van 2021 is alweer vertraagd...

De Marvel-film Morbius komt niet in maart uit.

Het lijkt er verdacht veel op dat het grote verplaatsen van bioscoopfilms een nieuwe impuls heeft gekregen. Sony Pictures heeft namelijk de Marvel-film Morbius een nieuw plekje in 2021 gegeven. De film verschijnt niet meer in maart dit jaar.

De nieuwe datum voor de Marvel-film met Jared Leto (Suicide Squad) als het titelpersonage is 8 oktober 2021. De eerstvolgende Marvel-film van Sony is nu Venom: Let There Be Carnage die gepland staat voor 24 juni 2021.

Meer verschuivingen lijken aanstaande
Het lijkt er verdacht veel op dat er nu heel wat meer blockbusters verplaatst gaan worden, met onder meer de scifi-film Chaos Walking en The King's Man die allebei voor maart gepland staan.

En uiteraard verschijnt begin april No Time to Die. Mocht je nog hoop hebben dat de 25e Bond-film op zijn plekje blijft staan, dan is dat waarschijnlijk tegen beter weten in.

In april moeten ook de horrorfilms A Quiet Place Part II en Last Night in Soho verschijnen. Begin mei staat de volgende Marvel-film Black Widow op het programma.

Morbius van Safe House en Life-regisseur Daniel Espinosa moest eigenlijk in juli 2020 al verschijnen. De film is nu door de coronacrisis een ruim jaar vertraagd.



NieuwsFilm

meest populair