Vijfde 'Avengers'-film is bevestigd en laat nog lang op zich wachten

Vijfde 'Avengers'-film is bevestigd en laat nog lang op zich wachten

Marvel Studios-baas Kevin Feige ziet de helden vroeg of laat terugkeren.

In 2019 en 2020 zagen we met de tweeluik Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame van Anthony en Joe Russo twee Avengers-films in slechts een jaar tijd. Het vijfde deel gaat nog lang op zich laten wachten.

Dit meldt Kevin Feige, de baas van Marvel Studios en het brein achter het Marvel Cinematic Universe. In gesprek met IGN meldde de producent dat Earth's Mightiest Heroes weer gaan terugkeren, maar dat dit niet snel zal zijn.

Avengers 5 bevestigd
Op de vraag van IGN wanneer Avengers 5 zou gaan verschijnen zei Feige alleen "op een gegeven moment". Hij vulde aan dat Phase 4 het fundament legt voor een nieuwe Avengers-film.

Ondertussen is wel duidelijk dat Marvel Studios toewerkt naar een Young Avengers-film of serie op Disney+. Er worden komende jaren namelijk heel wat nieuwe jonge gezichten geïntroduceerd in de succesvolle franchise. Ook een The New Avengers lijkt onvermijdelijk.

Overigens gaan we in Phase 4 wel bijna Avenger-achtige films te zien krijgen. Van films als Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Thor: Love and Thunder en Spider-Man: Homecoming 3 wordt verwacht dat ze uitpuilen van de Marvel-helden en schurken.

NieuwsFilm

meest populair