Algemeen

Vijfde 'Avengers'-film is bevestigd en laat nog lang op zich wachten

Marvel Studios-baas Kevin Feige ziet de helden vroeg of laat terugkeren.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
In 2019 en 2020 zagen we met de tweeluik Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame van Anthony en Joe Russo twee Avengers-films in slechts een jaar tijd. Het vijfde deel gaat nog lang op zich laten wachten.

Dit meldt Kevin Feige, de baas van Marvel Studios en het brein achter het Marvel Cinematic Universe. In gesprek met IGN meldde de producent dat Earth's Mightiest Heroes weer gaan terugkeren, maar dat dit niet snel zal zijn.

Avengers 5 bevestigd
Op de vraag van IGN wanneer Avengers 5 zou gaan verschijnen zei Feige alleen "op een gegeven moment". Hij vulde aan dat Phase 4 het fundament legt voor een nieuwe Avengers-film.

Ondertussen is wel duidelijk dat Marvel Studios toewerkt naar een Young Avengers-film of serie op Disney+. Er worden komende jaren namelijk heel wat nieuwe jonge gezichten geïntroduceerd in de succesvolle franchise. Ook een The New Avengers lijkt onvermijdelijk.

Overigens gaan we in Phase 4 wel bijna Avenger-achtige films te zien krijgen. Van films als Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Thor: Love and Thunder en Spider-Man: Homecoming 3 wordt verwacht dat ze uitpuilen van de Marvel-helden en schurken.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Bigds9fan

Avatar

Ligt er wel aan welke New Avengers line up maar het beste team zal wel niet haalbaar zijn want daar zaten naast Luke Cage en Ben Grimm ook Spider-Man en Wolverine in.

justmikemovies

Avatar

@Bigds9fan

Waarom zou dat niet haalbaar zijn? Marvel heeft de rechten op Cage, Grimm, en Logan, en heeft een samenwerking met Sony voor Spider-Man.

Bigds9fan

Avatar

@justmikemovies

Het kan maar heb er een hard hoofd in.

kokosnoot

Avatar

The new teen female Avengers mix Disney style.

Ang3l

Avatar

Erg veel zin in Young Avengers. Wordt super woke en gay! Sorry China!

Vooral Wiccan en Hulkling. Al hebben we over Hulkling nog niet veel gehoord.

Rich Art

Avatar

Endgame is van 2019. Godzijdank kwam ie niet een jaar later uit... Dan hadden we m nog niet gezien, vrees ik...

2257

Avatar

@kokosnoot, helaas zal je, Disney kennende, er niet ver naast zitten

Mothercopper

Avatar

Gewoon een zwarte lesbische groep helden. Anti blank is tegenwoordig het credo. Alsof de hele wereld uit lhbgt en what have you bestaat.

Fluffer

Avatar

Hoe langer hoe liever

NieuwsFilm

meest populair