3 dikke aanraders die je vanavond kunt streamen

3 dikke aanraders die je vanavond kunt streamen

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke aanraders voor je op een rijtje gezet!

Suicide Squad (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Ayer | Cast: Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, e.a. | Te zien op: Amazon Prime Video
Wanneer de wereld bedreigd wordt door een bovennatuurlijke entiteit, rekruteert de Amerikaanse overheid onder leiding van de keiharde Amanda Waller een team superschurken, waaronder de huurmoordenaar Deadshot en vuurschietende Diablo, om dit monster te stoppen. Ondertussen bemoeilijkt de Joker deze missie in een poging om zijn krankzinnige vriendin Harley Quinn te bevrijden.

Frankenweenie (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tim Burton | Cast: Charlie Tahan, Martin Short, Catherine O'Hara, e.a. | Te zien op: Disney+
Victor verliest onverwacht zijn geliefde hondje Sparky. Met een bliksemexperiment weet het jongetje zijn hond echter terug te brengen uit de dood. Victor wil hem verborgen houden, maar Sparky weet te ontsnappen. Terwijl Victor met zijn familie op zoek gaat naar de hond, willen steeds meer klasgenootjes dat Victor ook hun dieren laat herrijzen.

Süskind (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rudolf van den Berg | Cast: Jeroen Spitzenberger, Karl Markovics, Katja Herbers, e.a. | Te zien op: Netflix
In 1942 besluit de joodse Amsterdammer Walter Süskind, een joviale zakenman, samen te werken met de Duitsers in de hoop zijn gezin te redden van deportatie. Al snel komt hij in conflict met zijn geweten wanneer hij leert over het daadwerkelijke lot van de opgepakte joden. Süskind neemt vervolgens een levensgevaarlijke dubbelrol op zich en bevrijdt, terwijl hij blijft werken voor de SS, honderden kinderen uit de klauwen van de vijand.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair