Henry Cavills Superman zit mogelijk in 'The Flash'

Henry Cavills Superman zit mogelijk in 'The Flash'

De acteur tekende recent bij voor meer Superman-films.

Warner Bros. heeft Henry Cavills Superman nog niet heel veel ingezet. Hij was pas drie keer te zien in films en dat terwijl de acteur intussen een decennium geleden in de rol gecast werd.

Met Man of Steel werd een franchise gelanceerd, maar dat explodeerde alle kanten op. Daardoor verloor de studio meteen de interesse in een solofilm voor Superman, die nu nog altijd aan de zijlijn staat.

Toch een film
Gelukkig gaat nu via Bounding Into Comics het gerucht dat Henry Cavill terugkeert als Superman. Hij zou straks te zien zijn in The Flash. In welke hoedanigheid is niet zeker, maar vermoedelijk is het geen al te grote rol.

Los daarvan heeft Cavill enige tijd geleden zijn contract bij Warner Bros. als Superman verlengd. Dat betekent dat men zeer waarschijnlijk nog plannen heeft met het personage en dat hij dus voorlopig niet uitgespeeld is in het DCEU.

De conclusie daaruit is natuurlijk ook meteen dat de rol van Cavill in The Flash (die niet officieel bevestigd is) zeker niet zijn laatste verschijning als Superman zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair