Algemeen

'Mortal Kombat' start met een gevecht tussen twee game-iconen

Plus nieuwe foto's en de synopsis.

door Bram de Groot om 12:19 in Algemeen
Afgelopen dagen kregen we de eerste foto's uit en nieuwe details te horen over de film Mortal Kombat en we kregen zelfs een flits van Sub-Zero met zijn Kori Blade-zwaard in een snelle promo voor HBO Max.

Nu hebben we weer twee nieuwe foto's, de eerste synopsis en de bevestiging van hoe de stevige gameverfilming aftrapt. De film heeft namelijk een openingsscène waarin Scorpion en Sub-Zero het tegen elkaar opnemen.

Tegen Entertainment Weekly zei regisseur Simon McQuoid dat de scène een "behoorlijk stevig man-tegen-man-gevecht" laat zien en dat hij met opzet de acteur Hiroyuki Sanada en Joe Taslim castte als respectievelijk Scorpion en Sub-Zero, gezien hun martial arts-achtergrond.

Uitgebreide synopsis voor Mortal Kombat
Hieronder een uitgebreide synopsis voor de film van producent James Wan, die op 16 april in ieder geval op HBO Max moet verschijnen. Tussen door zie je twee nieuwe foto's.

In Mortal Kombat is MMA-vechter Cole Young, die gewend is om voor geld een pak slaag te krijgen, zich niet bewust van zijn afkomst - of waarom keizer Shang Tsung van de Outworld zijn beste krijger, Sub-Zero, een buitenaardse Cryomancer, heeft gestuurd om Cole op te sporen.

Uit angst voor de veiligheid van zijn gezin gaat Cole op zoek naar Sonya Blade en hij krijgt aanwijzingen van Jax, een Special Forces-lid die dezelfde vreemde drakenmarkering draagt waarmee Cole is geboren.


Al snel bevindt hij zich in de tempel van Lord Raiden, een Elder God en de beschermer van de Earthrealm, die bescherming biedt aan degenen die het merkteken dragen.

Hier traint Cole met de ervaren krijgers Liu Kang, Kung Lao en schurkenhuurling Kano, terwijl hij zich voorbereidt om samen met de grootste kampioenen van de aarde tegenover de vijanden uit de Outworld te staan in een strijd om het universum.


Maar zal Cole hard genoeg worden uitgedaagd om zijn arcana - de immense kracht in zijn ziel - op tijd te ontgrendelen om niet alleen zijn familie te redden, maar ook om de Outworld voor eens en voor altijd te stoppen?

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Zo jammer dat ze dit zonodig moeten zeggen/verklappen. Het is uiteraard geen echte spoiler, maar het is nergens voor nodig om een openingsscène te onthullen. Dat zien we toch wel als we de film gaan zien!

De synopsis klinkt goed en zeer goed gekozen acteurs zoals Sanada, Taslim en Tan.

Bobby Z

Avatar

Wie is Cole dan in de Games ?

Skihvo

Avatar

Voor degene die het spel hebben gespeeld kan dit waarschijnlijk betekenen dat Scorpion al vrij snel wordt tot leven gebracht

Goku32

Avatar

Ik kan niet wachten op deze film, en de opening cene word zeker weten een om niet snel te vergeten. Want schorpioen vs sub, blijft altijd een geweldige battel tegen elkaar

Lewis

Avatar

https://youtu.be/lFDVL1e8WM4

Dit is nog niet eerder gepost toch?

Coola

Avatar

@Lewis

Die trailer is fake. Gebruikt beelden van Mortal kombat Legacy en 47 ronin

@Bobby Z

Cole is een origineel personage speciaal gemaakt voor de film.

noah81

Avatar

Get over here!!
Hoop dat scorpion wint, is toch wel mijn favoriet. En hoop dat ze verder niet teveel verklappen vd film

Lewis

Avatar

@coola

Zoiets dacht ik ook al. Maar trapte erin door het hbo logo HAha.

Blij om want werd er niet echt enthousiast van.

NieuwsFilm

meest populair