'Mortal Kombat' start met een gevecht tussen twee game-iconen

'Mortal Kombat' start met een gevecht tussen twee game-iconen

Plus nieuwe foto's en de synopsis.

Afgelopen dagen kregen we de eerste foto's uit en nieuwe details te horen over de film Mortal Kombat en we kregen zelfs een flits van Sub-Zero met zijn Kori Blade-zwaard in een snelle promo voor HBO Max.

Nu hebben we weer twee nieuwe foto's, de eerste synopsis en de bevestiging van hoe de stevige gameverfilming aftrapt. De film heeft namelijk een openingsscène waarin Scorpion en Sub-Zero het tegen elkaar opnemen.

Tegen Entertainment Weekly zei regisseur Simon McQuoid dat de scène een "behoorlijk stevig man-tegen-man-gevecht" laat zien en dat hij met opzet de acteur Hiroyuki Sanada en Joe Taslim castte als respectievelijk Scorpion en Sub-Zero, gezien hun martial arts-achtergrond.

Uitgebreide synopsis voor Mortal Kombat
Hieronder een uitgebreide synopsis voor de film van producent James Wan, die op 16 april in ieder geval op HBO Max moet verschijnen. Tussen door zie je twee nieuwe foto's.

In Mortal Kombat is MMA-vechter Cole Young, die gewend is om voor geld een pak slaag te krijgen, zich niet bewust van zijn afkomst - of waarom keizer Shang Tsung van de Outworld zijn beste krijger, Sub-Zero, een buitenaardse Cryomancer, heeft gestuurd om Cole op te sporen.

Uit angst voor de veiligheid van zijn gezin gaat Cole op zoek naar Sonya Blade en hij krijgt aanwijzingen van Jax, een Special Forces-lid die dezelfde vreemde drakenmarkering draagt waarmee Cole is geboren.

Bekijk de afbeelding
Al snel bevindt hij zich in de tempel van Lord Raiden, een Elder God en de beschermer van de Earthrealm, die bescherming biedt aan degenen die het merkteken dragen.

Hier traint Cole met de ervaren krijgers Liu Kang, Kung Lao en schurkenhuurling Kano, terwijl hij zich voorbereidt om samen met de grootste kampioenen van de aarde tegenover de vijanden uit de Outworld te staan in een strijd om het universum.

Bekijk de afbeelding
Maar zal Cole hard genoeg worden uitgedaagd om zijn arcana - de immense kracht in zijn ziel - op tijd te ontgrendelen om niet alleen zijn familie te redden, maar ook om de Outworld voor eens en voor altijd te stoppen?

NieuwsFilm

meest populair