Algemeen

Ben Affleck: "Kevin Feige is de beste en succesvolste producent aller tijden"

De 'Batman'-acteur prijst de Marvel-baas de hemel in.

door Wouter Drummen om 15:34 in Algemeen
Ben Affleck heeft al vaker een superheld gespeeld. Denk bijvoorbeeld maar aan zijn Batman voor diverse DC-films, maar ook Marvel's Daredevil uit 2003. Aan dit project werkte ook Kevin Feige mee, die in de ogen van Affleck de beste producent aller tijden is.

Voordat hij het hoofd van Marvel Studios werd en het Marvel Cinematic Universe lanceerde, trad Kevin Feige op als producent voor tal van andere Marvel-films, waaronder dus ook Daredevil. Affleck vond het een genot om met Feige te werken.

De beste
Zo zegt Affleck: ''Kevin Feige is de beste en succesvolste producent aller tijden. Hij is de enige die ik honderd procent zou geloven als hij zou zeggen: 'Ik weet wat het publiek wil'. Hij kent zijn publiek als geen ander en is echt een genie''

''Ik zie hem als een ceremoniemeester van een circus. Hij weet precies wanneer hij moet knipogen naar het publiek, wanneer hij emotioneel uit de hoek moet komen, wanneer hij visuele effecten moet gebruiken, hoeveel grappen hij moet maken en welke toon hij moet hanteren''

''Vroeger wisten filmmakers niet of ze superhelden moesten mijden, omhelzen of ernstig nemen. Feige heeft daar voor altijd verandering in gebracht''.

Nieuwe samenwerking
Een paar dagen terug verscheen nog een artikel op FilmTotaal dat Affleck aan het roer komt te staan van de Disney's verfilming Keeper of the Lost Cities. Dit is inmiddels al de derde Disney film waar Affleck aan gelinkt wordt.

In Deep Water speelt hij de hoofdrol met zijn geliefde Ana de Armas en in The Last Duel van Ridley Scott krijgt hij een rol naast Matt Damon en Adam Driver.

Sommige fans verwachten dat dit de deur opent voor een nieuwe samenwerking met Feige. Hopen jullie dat Affleck nog eens in een Marvel-film opduikt of zelf de regie van een superheldenfilm op zich neemt?

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Nee, Affleck kan zich beter met serieuzere films bezig houden.
Het liefst met films als The Accountant.

Thiver

Avatar

Was The Accountant een serieuze film?

Hiss

Avatar

Liever als regisseur. The Town en Argo vind ik prima films. Als acteur vind ik hem zeer wisselvallig.

NieuwsFilm

meest populair