Video

Regisseur 'Suicide Squad' deelt nooit eerder vertoonde clip met gruwelijk verminkte Joker

Schaam jezelf, schurken.

door Jeffrey Kouters om 16:25 in Video
David Ayer heeft op Twitter een nooit eerder vertoonde miniclip gedeeld van Jared Leto's Joker in zijn DC-film Suicide Squad (2016). Krijgt Ayer ook de kans van Warner Bros. om alsnog zijn versie van de film te maken?In de drie seconden durende clip zien we de Joker met een half verbrand gezicht. Deze - verwijderde - scène zat in Ayers oorspronkelijke versie aan het einde van de film, waarin de Joker het samen met de Enchantress (Cara Delevingne) opneemt tegen de Task Force X.

En hoewel de Joker Harley Quinn (Margot Robbie) vraagt om zich bij hem aan te sluiten, kiest ze toch voor haar teamleden.

"You should be ashamed of yourself", zegt Leto in de clip, die door Ayer is gedeeld op Instagram in het kader van de #ReleaseTheAyerCut-beweging.


Vertolking zaaide verdeeldheid
De reacties van fans op Leto's vertolking van de iconische superschurk waren op z'n zachts gezegd 'verdeeld'. Er was onder meer veel kritiek op zijn gangstergedrag en vele tattoos.

Het DC Extended Universe-avontuur van Leto leek na Suicide Squad dan ook voorbij te zijn, maar niets is minder waar (uiteindelijk). Zack Snyder heeft eind vorig jaar namelijk een aantal scènes met Leto opgenomen voor zijn Justice League-film.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Nature

Avatar

Jeetje wat slecht geacteerd waardeloos.

RoberPaulsen

Avatar

@Nature klopt, het is Leto. Vandaar

Coola

Avatar

Ik vind leto zn joker verre van slecht

Brecht Mockers

Avatar

Een minuut kijken naar Jared leto's joker is al 1000 keer beter dan de ganse joker met van Joaquin Phoenix dat is pas de slechte joker ooit Jared leto's joker heeft iets gestoorde en dat is juist het goede daaraan

Hiss

Avatar

^
Phoenix komt natuurlijk enorm stabiel over in Joker. Daarom heeft hij er vast een oscar voor gewonnen.

Die joker van Leto is beschamend slecht. Alsof het de schurk uit een Studio 100 serie is.

TwinsA

Avatar

Niet mijn joker, en persoonlijk niet te vergelijken met Phoenix. Totaal andere films wat mij betreft.

Gyros regime

Avatar

Opzich best vreemd om Leto af te rekenen op gangstergedrag en tattoos, terwijl hij deze rol zelf niet heeft verzonnen.. Ik vind dat hij deze rol heel goed heeft vertolkt, maar te weinig is gebruikt in deze film.

Benjamin2510

Avatar

Persoonlijk denk ik dat de mindere kant van deze joker aan de schrijvers ligt en niet aan de acteur
Ik kijk erg uit naar morbius met Jared Leto in de hoofdrol de trailer heeft al laten zien dat hij een goed acteur is en dat dit niet zijn fout was

NieuwsFilm

meest populair