Regisseur 'Suicide Squad' deelt nooit eerder vertoonde clip met gruwelijk verminkte Joker

Regisseur 'Suicide Squad' deelt nooit eerder vertoonde clip met gruwelijk verminkte Joker

Schaam jezelf, schurken.

David Ayer heeft op Twitter een nooit eerder vertoonde miniclip gedeeld van Jared Leto's Joker in zijn DC-film Suicide Squad (2016). Krijgt Ayer ook de kans van Warner Bros. om alsnog zijn versie van de film te maken?

Bekijk de afbeelding

In de drie seconden durende clip zien we de Joker met een half verbrand gezicht. Deze - verwijderde - scène zat in Ayers oorspronkelijke versie aan het einde van de film, waarin de Joker het samen met de Enchantress (Cara Delevingne) opneemt tegen de Task Force X.

En hoewel de Joker Harley Quinn (Margot Robbie) vraagt om zich bij hem aan te sluiten, kiest ze toch voor haar teamleden.

"You should be ashamed of yourself", zegt Leto in de clip, die door Ayer is gedeeld op Instagram in het kader van de #ReleaseTheAyerCut-beweging.


Vertolking zaaide verdeeldheid
De reacties van fans op Leto's vertolking van de iconische superschurk waren op z'n zachts gezegd 'verdeeld'. Er was onder meer veel kritiek op zijn gangstergedrag en vele tattoos.

Het DC Extended Universe-avontuur van Leto leek na Suicide Squad dan ook voorbij te zijn, maar niets is minder waar (uiteindelijk). Zack Snyder heeft eind vorig jaar namelijk een aantal scènes met Leto opgenomen voor zijn Justice League-film.

NieuwsFilm

meest populair