Celebrity

Jeremy 'Hawkeye' Renner in 'quarantaine training' op TikTok-video

Hij speelt niet voor niets Hawkeye in het Marvel universum!

door FilmTotaal om 23:26 in Celebrity
Jeremy Renner heeft inmiddels al in veel Marvel films gespeeld. In deze films vertolkt hij de rol van Hawkeye, die zeer goed overweg kan met pijl en boog. Vanaf 2011 is boogschieten al een belangrijk deel van zijn leven en de sport is inmiddels toch wel een hobby van hem geworden, maar ja... Hoe doe je dat in thuisisolatie?

Als een achtjarige!
Als je niet in een open veld kan boogschieten, dan doe je dat toch gewoon in je eigen huis!? Maar dan natuurlijk wel met een speelgoed pijl en boog set voor kinderen, anders wordt het wat te gevaarlijk. Dit lijkt de gedachtegang van Renner geweest te zijn.In het bovenstaande Tiktok filmpje (dat de acteur via Instagram deelde) laat hij een aantal superhelden poses zien met een rood/blauw boogje. Hij noemt het zelf triomfantelijk: "Quarantainetraining als een achtjarige!"

De serie 'Hawkeye'
Veel fans van het personage Hawkeye zouden nogal gefrustreerd kunnen zijn. Hij is tenslotte de enige van de originele zes superhelden van The Avengers die nog geen solofilm- of serie heeft (De film over Black Widow zal dit jaar als het goed is te zien in bioscopen). Voor die fans is er gelukkig wel goed nieuws!

In 2021 zal een serie over Hawkeye gaan verschijnen, waarin Renner zelf natuurlijk ook te zien zal zijn. Als zal de serie echter wel vooral gaan over de opvolger van de superheld: Kate Bishop, gespeeld door Hailee Steinfeld.

NieuwsFilm

meest populair