Algemeen

Tom Holland lijkt wél zijn 'Spider-Man 4' te krijgen

Waar Tobey Macquire naast het net viste, lijkt Tom Holland wel een vierde film te krijgen.

door Bram de Groot om 14:13 in Algemeen
Na het wisselend ontvangen, maar financieel goed presterende Spider-Man 3 uit 2007 leek er ook een vierde film van regisseur Sam Raimi te komen. Sony dacht er laat in het proces anders over en koos voor een reboot.

Die reboot verscheen in 2012 met The Amazing Spider-Man, maar na het tweede deel uit 2014 was het alweer einde oefening voor Andrew Garfield. De geplande derde en vierde delen werden geschrapt in het voordeel van het Marvel Cinematic Universe.

Vierde film voor Tom Holland?
Nu lijkt het erop dat na het dit jaar te verschijnen Spider-Man: Homecoming 3 (werktitel) ook een vierde deel gaat komen, mogelijk ook met Tom Holland.

Mail Online meldt namelijk dat een vierde film in de reeks in ontwikkeling is bij Sony Pictures en Marvel Studios. Uiteraard zijn er veel opties, aangezien vanaf heden het Multiverse (en Spider-Verse) een hoofdrol gaat spelen. Dus wie weet is het vierde deel wel met Miles Morales.

Waarschijnlijk zal de vierde film gemaakt moeten worden door een andere regisseur. Jon Watts gaat na Spider-Man 3 aan de slag met Fantastic Four.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

sphinx6425

Avatar

maar financieel goed presterende Spider-Man 3 uit 2017??
moet volgens mij 2007 zijn toch??

NumberOne

Avatar

Zou mooi zijn dat we hem ouder en vermoeider zien worden als bruggetje naar het multiverse van Miles. De oudere Peter Parker/Spider man kan daar prima aanschuiven.

Bigds9fan

Avatar

Vond Andrew Garfield zelf wel goed.

Tom Holland vind ik iets te veel een melkmuiltje hebben.

NieuwsFilm

meest populair