Algemeen

Gerucht: Scarlett Johansson toch nog niet klaar in het MCU na 'Black Widow'

Who's next?

door Arjen Rooseboom om 12:29 in Algemeen
De impact om iemand te laten sterven in het Marvel Cinematic Universe wordt steeds minder omdat, zodra het gebeurt, er binnen no-time speculaties opduiken over een mogelijke terugkeer.

Iedere maand verschijnt er wel minstens 1 gerucht dat Robert Downey Jr. (Tony Stark) ergens nog zijn opwachting gaat maken, inmiddels lijkt Chris Evans officieel in gesprek om zijn rol van Captain America nogmaals te hervatten en Paul Bettany's Vision is ook alweer springlevend.

Ondertussen wachten de fans nog steeds op het moment dat ze afscheid kunnen nemen van Scarlett Johansson's Natasha Romanoff in het vertraagde Black Widow, maar ook dat hoeft waarschijnlijk niet meer, want tevens een verlenging van haar MCU-contract lijkt aanstaande...

Multiverse
De voormalige S.H.I.E.L.D. agent is gestorven in de hoofdtijdlijn (haar solo-avontuur is een prequel) en zal worden opgevolgd door Florence Pugh. In een laatste rapport van Giant Freakin Robot (misschien niet de meest betrouwbare, maar je moet toch wat) wordt echter al gezinspeeld op meer Johansson. Verdere details over het 'wanneer' en 'waar' zijn niet bekend.

Waarschijnlijk heeft het groots aangekondigde Multiverse daarmee te maken. Daardoor kunnen we eigenlijk op de lange termijn van iedereen wel een onvermijdelijke nostalgische terugkeer gaan verwachten.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Ik mag toch hopen dat Feige en co wel wat creatiever omgaan met dat multiverse, als ik eerlijk ben... Het maar gebruik als vrijbrief om iedereen terug te kunnen brengen lijkt me niet de juiste.

Jeroen van Eck

Avatar

Als mensen nou eens wat nazoekwerk deden. Weetje dat vision niet echt leeft. De serie is gebaseerd op house of m! Een realiteit gemaakt door wanda en beinvloed door buitenlandse krachten.

Trend34

Avatar

@Jeroen van Eck niet iedereen leest de comics of gaan het uitzoeken op Wiki of YouTube. Dat doen de casual kijkers niet. Maar je hebt gelijk dat het gebaseerd is op house of m.

NieuwsFilm

meest populair