Eerste poster 'Godzilla vs. Kong' belooft megaclash met dodelijke afloop

Eerste poster 'Godzilla vs. Kong' belooft megaclash met dodelijke afloop

Godzilla vs. Kong verschijnt over twee maanden: 99% zeker.

De drie films Godzilla uit 2014, Kong: Skull Island uit 2017 en Godzilla: King of the Monsters uit 2019 zullen vast voldoende fans hebben. En zij kijken uit naar maart. Dan moet namelijk Godzilla vs. Kong verschijnen.

Mogelijk werd Godzilla vs. Kong al een record aantal keer van verschijningsdatum veranderd. Al voor de coronacrisis was er geheen en weer en recent werd duidelijk dat de vierde film in de reeks werd verplaatst van mei naar eind maart dit jaar. En dat is dus al vrij snel.

Trailer en poster Godzilla vs. Kong
Aankomende zondag verschijnt de trailer voor de titanenclash online en hieronder zie je de poster voor de film van regisseur Adam Wingard (The Guest, You're Next).

Bekijk de afbeelding
Godzilla vs. Kong staat gepland voor 26 maart. In de States verschijnt de film dan in de bioscopen waar het mag en op HBO Max. Hopelijk kunnen we in Nederland tegen die tijd weer gewoon naar de bioscoop, mogelijk met beperkingen.

Wat denk jij? Zijn de bioscopen eind maart weer open om naar Godzilla vs. Kong te gaan, of denk jij dat we nog wel even in deze lockdown zitten?

NieuwsFilm

meest populair