Algemeen

Gerucht: Marvel wil Jennifer Lawrence terug als Mystique voor 'Doctor Strange 2'

De actrice liet eerder duidelijk merken klaar te zijn met de rol...

door Arjen Rooseboom om 14:14 in Algemeen
In 2011 werd een nog redelijk onbekende Jennifer Lawrence gecast als Mystique in Matthew Vaughns X-Men: First Class, maar slechts enkele jaren later was de situatie drastisch veranderd.

De actrice had een Oscar op zak (Silver Linings Playbook), was mede-verantwoordelijk voor het succes van de Hunger Games-franchise en stond opeens bekend als één van de best betaalde sterren in Hollywood.

Niet verwonderlijk dus dat ze al haar enthousiasme was verloren om uren achter elkaar in een make-upstoel te moeten zitten om van top tot teen geverfd te worden voor de blauwe mutant. In Dark Phoenix (2019) leek ze niet eens meer te verbergen hoe verveeld ze was geraakt met de rol.

Alhoewel?
Nu beweert echter insider Daniel Richtman (ja sorry, we horen jullie al zuchten) dat Marvel Studio's de 30-jarige heeft benaderd voor Doctor Strange In The Multiverse Of Madness voor een snelle cameo.

Gezien het multiversum kan alles en lijkt het logisch dat men zoveel mogelijk grote namen wil aantrekken voor een kort optreden. En misschien dat het bloed (lees: de dollars) kruipt waar het niet gaan kan.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Lurking metafan

Avatar

Hmm, kweenie. Ik vind Jennifer geweldig als persoon (ze kan zo hilarisch en vrijgevochten zijn) en ze is zonder meer een fantastische actrice.

Maar als Mystique vond ik haar nou niet echt overtuigend. Zo was Rebecca Romijn als Mystique veel beter. Ook het feit dat Mystique's rol zo uitvergroot werd in latere X-Men films, puur omdat Jennifer intussen megaster status had bereikt, vond ik een slechte keus en imho 1 van de redenen waarom de latere X-Men films zo zwak werden qua verhaal.

Thiver

Avatar

Arjen Rooseboom "Nu beweert echter insider Daniel Richtman (ja sorry, we horen jullie al zuchten)..."

Misschien een idee voortaan nieuwsberichten te openen met een disclaimer als "Onderstaand bericht is gebaseerd op de dikke duim van Daniel Richtman"...? Weet je tenminste gelijk dat je niet verder hoeft te lezen. Smiley face

Lurking metafan

Avatar

Wie is die Daniel Richtman waar steeds over gesproken wordt?
En als hij er zo vaak naast zit, dat het lijkt dat meeste wat hij zegt verzinsels zijn, waarom worden zijn quotes dan nog gebruikt hier?

Fake news is om doodmoe van te worden. En ook al zijn het geruchten, als blijkt dat de bron onbetrouwbaar en een bullshit artist is, dan niet meer die bron gebruiken, lijkt me.

PickleRick

Avatar

Hoeveel cameos moeten er in godsnaam wel niet komen in die Dr. Strange en Flash films, ik zie al maanden dit soort berichten voorbij komen.

kokosnoot

Avatar

Ik denk echt dat ze daar geen zin meer in heeft! Ze heeft zichzelf al lang bewezen en geld genoeg.

NieuwsFilm

meest populair