Gerucht: Marvel wil Jennifer Lawrence terug als Mystique voor 'Doctor Strange 2'

De actrice liet eerder duidelijk merken klaar te zijn met de rol...

In 2011 werd een nog redelijk onbekende Jennifer Lawrence gecast als Mystique in Matthew Vaughns X-Men: First Class, maar slechts enkele jaren later was de situatie drastisch veranderd.

De actrice had een Oscar op zak (Silver Linings Playbook), was mede-verantwoordelijk voor het succes van de Hunger Games-franchise en stond opeens bekend als één van de best betaalde sterren in Hollywood.

Niet verwonderlijk dus dat ze al haar enthousiasme was verloren om uren achter elkaar in een make-upstoel te moeten zitten om van top tot teen geverfd te worden voor de blauwe mutant. In Dark Phoenix (2019) leek ze niet eens meer te verbergen hoe verveeld ze was geraakt met de rol.

Alhoewel?
Nu beweert echter insider Daniel Richtman (ja sorry, we horen jullie al zuchten) dat Marvel Studio's de 30-jarige heeft benaderd voor Doctor Strange In The Multiverse Of Madness voor een snelle cameo.

Gezien het multiversum kan alles en lijkt het logisch dat men zoveel mogelijk grote namen wil aantrekken voor een kort optreden. En misschien dat het bloed (lees: de dollars) kruipt waar het niet gaan kan.

NieuwsFilm

meest populair