'Suicide Squad: The Ayer Cut' zou heel bijzonder kunnen zijn

'Suicide Squad: The Ayer Cut' zou heel bijzonder kunnen zijn

Maar of die er ooit komt?

Na een lange fancampagne, krijgen we over twee maanden eindelijk Zack Snyder's Justice League te zien. Maar die film was niet het enige DC-slachtoffer van studiobemoeienis.

Zoiets geldt, voor zover we weten, ook voor Suicide Squad van David Ayer. Ayer stelt zelf dat er ook een filmversie bestaat die hij voor ogen had, en verschillende castleden hebben dat bevestigd. Nu meldt ook Joel Kinnaman zoiets.

Een Ayer Cut
"Je wil altijd de versie van de filmmaker zien toch?" zegt Kinnaman tegen The Playlist. "Het is altijd jammer wanneer je die visie niet in de bioscoop ziet. Natuurlijk is het altijd een compromis."

"In mijn ervaring is het zo dat, des te hoger het budget, des te groter het compromis. Gewoonlijk is dat het geval. Maar ik weet zeker dat de Ayer Cut veel interessanter zou zijn. Davids Joker was heel interessant en dat zag je niet echt in de film die in de bioscoop te zien was."

Alleen is het de vraag of er een Ayer Cut van de film komt. Misschien dat het te verwachten succes van Zack Snyder's Justice League daar aanleiding voor zal geven.

NieuwsFilm

meest populair