Leegloop bioscoopzalen gaat verder: weer 7 films door Disney uitgesteld

Leegloop bioscoopzalen gaat verder: weer 7 films door Disney uitgesteld

Ook Disney start met nieuwe vertragingen aan te kondigen.

Het ziet er ook voor 2021 niet goed uit voor de bioscopen. Ondanks de huidige dalende cijfers rond corona worden we nu hopelijk onnodig bang gemaakt voor een naar verluidt onvermijdelijke derde grote golf die in maart het land (en de wereld) zal gaan treffen. Ook in Hollywood zit de schrik er goed in.

De deuren gaan namelijk nog verder op slot dan al het geval is. Grote films worden afgelopen dagen massaal uitgesteld en dat komt ook doordat de nieuwe Amerikaanse president waarschijnlijk stevige maatregelen gaat treffen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Gevolg: hopen op tweede helft 2021
Gisteren werden er al flink wat films verplaatst en nu is ook Disney / 20th Century Studios aan het schuiven, met als gevolg zeven uitgestelde films.

De meest opvallende is The King's Man van regisseur Matthew Vaughn, die nu al vele datums heeft gehad: 15 november 2019, 14 februari 2020, 18 september 2020, 12 februari 2021, 12 maart 2021 en nu 20 augustus 2021.

Andere titels die zijn verschoven zijn Bob's Burgers voor onbepaalde tijd, Ron's Gone Wrong (naar 22 oktober), The Night House (16 juli), Antlers (23 oktober), The Eyes of Tammy Faye (24 september) en Nightmare Alley (3 december).



NieuwsFilm

meest populair