Algemeen

Grote kans dat Thanos terugkeert in 'Eternals'

Een gastoptreden lijkt in aantocht.

door Bram de Groot om 13:09 in Algemeen
In Avengers: Infinity War had hij nog de voornaamste hoofdrol, om in Avengers: Endgame een bijfiguur te spelen tijdens de tijdreisavonturen van de Avengers. Ondanks zijn dood, lijkt Thanos (Josh Brolin) toch (even) terug te keren.

Comicbook.com sprak in een video-interview met de bekende stripschrijver/-tekenaar Jim Starlin en hij zei dat hij heeft gehoord dat Thanos in bepaalde projecten in het Marvel Cinematic Universe terug gaat keren. "Ze hebben bakken met geld aan hem verdiend, dus dat zou logisch zijn," aldus Starlin.

Thanos terug in Eternals
Starlin zei dat Thanos een gastoptreden zal hebben in Eternals, de film die diep de geschiedenis van het Marvel Cinematic Universe in duikt. Nadat hij Starlin het zei, en er met grote ogen werd gereageerd, krabbelde Starlin terug. Foutje, bedankt.

De terugkeer van Thanos zou overigens niet heel vreemd zijn, zeker niet in Eternals. Thanos is namelijk de zoon van de personages A'lars en Sui-San en daarmee is hij zelf een Eternal. Mocht de uitspraak van Starlin kloppen, dan zien we Thanos waarschijnlijk in zijn jonge jaren op zijn thuisplaneet Titan.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair