Marvel geeft 'Black Panther II' een spin-off: 'Kingdom of Wakanda'

Marvel geeft 'Black Panther II' een spin-off: 'Kingdom of Wakanda'

Nog meer Marvel onderweg!

Na de introductie in Captain America: Civil War uit 2016, de solofilm Black Panther uit 2018 en uiteraard het slagveld in Avengers: Infinity War uit 2019 hebben we al veel gezien van het thuisland Wakanda van Black Panther en de zijnen.

In 2022 moet de vervolgfilm Black Panther II te zien zijn en nu is bekend geworden dat er op Disney+ een spin-off serie komt. De titel voor die serie is Kingdom of Wakanda en regisseur Ryan Coogler zal betrokken worden. Coogler in een statement:


"Het is een eer om samen te werken met The Walt Disney Company. Met hen samenwerken aan Black Panther was een droom die uitkwam. Als fervente televisiegebruikers zouden we niet gelukkiger kunnen zijn om onze televisieactiviteiten te lanceren met Bob Iger, Dana Walden en alle geweldige studio's onder de Disney-paraplu."

Kingdom of Wakanda
Het is duidelijk dat de serie vooral zal kijken naar het technologisch vergevorderde koninkrijk van Wakanda. Maar daarna komt er meer. In zijn statement zei Coogler dat er meer series gemaakt gaan worden voor Disney+.

"We zullen nauw met [Disney] samenwerken aan geselecteerde MCU-shows voor Disney +. We zijn al bezig met een aantal projecten en we kunnen niet wachten om de plannen te delen," verklaarde Ryan Coogler namens Proximity Media.

Cooglers productiemaatschappij Proximity Media en Disney hebben een deal voor vijf jaar getekend om meerdere producties rond Black Panther en andere personages te maken. Black Panther II staat vooralsnog gepland voor volgend jaar zomer.



NieuwsFilm

meest populair