Ben Affleck wil nooit meer gezien worden in films als 'Armageddon'

Ben Affleck wil nooit meer gezien worden in films als 'Armageddon'

Nooit meer Ben Affleck in slechte blockbusters.

Voor wie een klein beetje het filmnieuws volgt weet dat Ben Affleck grote vraagtekens stelde bij de uitvoering van de scifi-actiefilm Armageddon uit 1998 van Michael Bay. Zo vond hij het maar gek dat olieboorders werden opgeleid tot astronauten, en niet andersom.

Nu laat Affleck weten dat hij nooit meer in dat soort film te zien zal zijn. In gesprek met Variety zei de acteur dat hij vol voor projecten gaat die hij leuk vindt. Hij was zo blij dat zijn film The Way Back goed werd ontvangen en ondanks dat de sluiting van de bioscopen toch het publiek snel bereikte door een snelle Video-on-demand release.

"Er was een soort van opgesloten publiek dat ineens thuis zat, en ik denk dat meer mensen de film hebben gezien dan als de film in de bioscoop had gedraaid. Ik denk dat je dat moet erkennen. De lijn tussen online en het witte doek is vervaagd," aldus Affleck.

"Ik ben nu gewoon op zoek naar dingen die persoonlijk lonend zijn. Ik denk dat mijn Armageddon-dagen achter mij liggen," voegde Affleck toe.

Welke films verschijnen er dan van Affleck?
Komende jaren zien we Affleck in een aantal films, waaronder Ridley Scotts The Last Duel, Adrian Lyne's Deep Water en zijn eigen film Ghost Army.

Maar hij zal ook te zien zijn in de DC-films Zack Snyder's Justice League (2021) en The Flash (2022). Vallen deze in de Armageddon-categorie?



NieuwsFilm

meest populair