Algemeen

Ben Affleck wil nooit meer gezien worden in films als 'Armageddon'

Nooit meer Ben Affleck in slechte blockbusters.

door Bram de Groot om 13:07 in Algemeen
Voor wie een klein beetje het filmnieuws volgt weet dat Ben Affleck grote vraagtekens stelde bij de uitvoering van de scifi-actiefilm Armageddon uit 1998 van Michael Bay. Zo vond hij het maar gek dat olieboorders werden opgeleid tot astronauten, en niet andersom.

Nu laat Affleck weten dat hij nooit meer in dat soort film te zien zal zijn. In gesprek met Variety zei de acteur dat hij vol voor projecten gaat die hij leuk vindt. Hij was zo blij dat zijn film The Way Back goed werd ontvangen en ondanks dat de sluiting van de bioscopen toch het publiek snel bereikte door een snelle Video-on-demand release.

"Er was een soort van opgesloten publiek dat ineens thuis zat, en ik denk dat meer mensen de film hebben gezien dan als de film in de bioscoop had gedraaid. Ik denk dat je dat moet erkennen. De lijn tussen online en het witte doek is vervaagd," aldus Affleck.

"Ik ben nu gewoon op zoek naar dingen die persoonlijk lonend zijn. Ik denk dat mijn Armageddon-dagen achter mij liggen," voegde Affleck toe.

Welke films verschijnen er dan van Affleck?
Komende jaren zien we Affleck in een aantal films, waaronder Ridley Scotts The Last Duel, Adrian Lyne's Deep Water en zijn eigen film Ghost Army.

Maar hij zal ook te zien zijn in de DC-films Zack Snyder's Justice League (2021) en The Flash (2022). Vallen deze in de Armageddon-categorie?7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Dit is ook echt een film dat je lekker op de bank kijkt

Draven

Avatar

Armageddon is een typische guilty pleasure en die hebben vaak dingen niet niet helemaal stroken met de werkelijkheid (zoals veel films). Dit was ook weer een salaris en opstapje voor hem dus nu kan hij de keuzes maken die hij vroeger misschien niet had.

Gigan72

Avatar

Ik denk dat mijn Armageddon-dagen achter mij liggen," voegde Affleck toe.

Hij denkt....iets denken is geen 100% zekerheid.

Decepticon

Avatar

En waarom dan alsnog (weer) Batman spelen? Oh ja, dat was/is? lonend omdat hij die voor zijn kinderen maakte.......

Hij is een grote naam in Hollywood, maar als zijn carrière in het slop raakt, wat heel snel kan met zijn drank probleem (moet je maar leren drinken Smiley face), reken er op dat als je een rol in zo'n blockbuster aangeboden wordt, dan maar al te graag aanneemt.

Pascal08

Avatar

Ik herinner mij deze film als redelijk leuk en aangenaam.

SeanDeNiro

Avatar

Maar wel vleermuisman spelen...

Onomatope

Avatar

@decepticon: moet je mr leren drinken... euhm... verslaving is een ernstige en langdurige psychische ziekte! Het’ leren drinken ‘is in veel situaties het opstapje nr het worden van een alcoholicus met alle lichamelijke, familiale, maatschappelijke problemen van dien! Ok puber (n.a.v. Ok boomer) ????

NieuwsFilm

meest populair