3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Drie interessante kijktips voor vanavond.

Netflix heeft honderden films in zijn collectie. Sommige om gewoon lekker weg te kijken, maar er zijn ook een aantal titels die met kop en schouder boven de rest uitsteken. Hieronder drie dikke aanraders die zeker de moeite zijn.

Godzilla (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gareth Edwards | Cast: Aaron-Taylor Johnson, Elizabeth Olsen, Bryan Cranston, e.a.
Klokkenluider Joe Brody, een atoomspecialist, ageert al jaren tegen de oorzaak die de Japanse autoriteiten naar buiten hebben gebracht voor de kernramp waarbij hij zijn vrouw verloor. Uiteindelijk haalt hij zijn gelijk wanneer blijkt dat de reactor een monsterlijk insect huisvestte. Aan zijn zoon Ford, die bij de marine werkt, om het ontsnapte monster, dat overal op zijn pad dood en verderf zaait, mee op te sporen. Gelukkig helpt een bijzondere redder in nood - Godzilla - mee op de strijd te klaren.

Molly's Game (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Aaron Sorkin | Cast: Jessica Chastain, Idris Elba, Kevin Costner, e.a.
Molly Bloom, een getalenteerd freestyle-skiër, ziet haar Olympische droom na een heftige val in duigen vallen. Ze vertrekt naar Los Angeles en belandt daar in het ondergrondse pokercircuit voor de elite, waar Bloom zich al snel opwerkt tot organisator. En hoewel ze haar best doet om de autoriteiten te ontwijken, weet de FBI haar uiteindelijk toch te vinden.

Beach Rats (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Eliza Hittman | Cast: Harris Dickinson, Madelaine Weinstein, Kate Hodge, e.a.
Frankie weet maar niet wat hij wil. 's Avonds zoekt hij contact met oudere mannen en spreekt hij steeds vaker met ze af. Maar homoseksueel? Nee, dat is hij niet. Overdag hangt hij dan ook het liefst de stoere, snuivende heterojongen uit met zijn machovrienden op het strand. Daar ontmoet hij ook Simone, met wie hij voorzichtig een relatie begint. Zijn tegenstrijdige gevoelens maken echter zijn innerlijke worsteling alsmaar lastiger.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair