Komt 'Black Widow' dan toch uit via Disney+?

De kans is volgens The Hollywood Reporter erg klein.

Marvel Studios heeft nog altijd geen plannen om Black Widow op Disney+ uit te brengen. De eerste solofilm met Scarlett Johansson als Natasha Romanoff was bedoeld als kick-off van Marvels Phase 4.

Helaas lukte dat niet om ons allen bekende redenen. De vraag is nog altijd of de film nu wel uitkomt wanneer Marvel Studios dat van plan is, namelijk in mei. De afgelopen tijd hoorden we veel geruchten dat de film misschien ook naar Disney+ zou komen. Maar de kans lijkt klein dat die geruchten werkelijkheid worden.

Niet op Disney+
The Hollywood Reporter schrijft in een bericht dat de kans klein is dat Black Widow 'afgevoerd' wordt naar Disney+. Men schrijft niets over de kans dat de film weer uitgesteld wordt, maar die kans lijkt gezien de situatie in de bioscoopwereld op dit moment groot.

Dat Marvel erover twijfelt of de film uitgebracht moet worden op Disney+ is niet heel vreemd. Hij is natuurlijk echt gemaakt en bedoeld voor de bioscoop. De kans is ook best aanwezig dat een MCU-film wel weer heel wat nieuwe mensen naar de bioscopen weet te trekken.

Tot nu toe slaagden Tenet en Wonder Woman 1984 daar niet echt in en is het de vraag wanneer het zin heeft om blockbusters als deze in de bioscoop uit te brengen.

NieuwsFilm

meest populair