Toch sneller dan verwacht: 'The Old Guard 2' met Charlize Theron in productie

Toch sneller dan verwacht: 'The Old Guard 2' met Charlize Theron in productie

Eerder berichten zeiden nog dat het wel even kon gaan duren...

Actrice Charlize Theron werd lange tijd niet echt als een actieheldin beschouwd, maar dat is de afgelopen 5 jaar behoorlijk veranderd dankzij films als Mad Max: Fury Road, Fate Of The Furious, Atomic Blonde en natuurlijk Netflix-hit The Old Guard.

Goed nieuws voor wie erg genoten heeft van laatstgenoemde, er is groen licht gegeven voor ontwikkeling van de sequel waar iedereen al een beetje op had gerekend, maar die voorlopig niet leek te komen.

Regiseusse Gina Prince-Bythewood gaf eerder aan serieuze plannen te hebben voor een uitgebreid drieluik samen met Greg Rucka, de bedenker van de comics waar de film op gebaseerd was.

Ook het einde zette de deur wagenwijd open door hele duidelijke lijntjes uit te gooien voor nieuwe personages en een uitbreiding van de wereld uit diezelfde comics. Verwacht dus op korte termijn meer en meer updates.

Succes en records
The Old Guard was dé verrassing van afgelopen zomer door binnen een maand meer dan 70 miljoen keer bekeken te zijn. Tevens werd deze maand de Critics' Choice Super Award in de wacht gesleept.

NieuwsFilm

meest populair