Zendaya reageert op kritiek leeftijdsverschil met 'Malcolm & Marie' tegenspeler John David Washington

Zendaya reageert op kritiek leeftijdsverschil met 'Malcolm & Marie' tegenspeler John David Washington

Na de acteur laat nu eveneens de actrice van zich horen.

Nog niet zo heel lang geleden verscheen de eerste trailer van de film Malcolm & Marie, waarin de hoofdrollen zijn weggelegd voor John David Washington (Tenet) en Zendaya (Spider-Man: Homecoming). Ondanks het feit dat de trailer goed werd onthaald, vinden sommige mensen het leeftijdsverschil tussen de twee sterren te groot.

De 36-jarige Washington beet al eerder van van zich af. Zo liet hij weten dat de 24-jarige Zendaya al veel meer ervaring heeft. Ook heeft hij geen moeite met het leeftijdsverschil, aangezien zij al een vrouw is. Nu laat ook de actrice van zich horen.

Verandering
Zo zegt Zendaya: ''Ergens kan ik het wel begrijpen, aangezien ik al zestienjarige personages speel sinds ik zestien ben. Maar mensen vergeten vaak dat ik al volwassen ben''.

Zij vindt het nu dan ook tijd op andere personages te spelen: ''Ik wist altijd al dat ik door zou groeien en dat ik, op een gegeven moment, door zou evolueren om personages van mijn leeftijd te kunnen spelen''.

Releasedate
Netflix wist de uitzendrechten van Malcolm & Marie voor zo'n $30 miljoen te bemachtigen. De streaminggigant zet de 106 minuten durende zwart-wit film op 5 februari online.

NieuwsFilm

meest populair