Volledige titel 'The Matrix 4' sluit aan op eerdere vervolgfilms

Volledige titel 'The Matrix 4' sluit aan op eerdere vervolgfilms

The Matrix 4 heeft nu ook een officiële titel, lijkt het.

Eind dit jaar moet de vierde film in de Matrix-franchise verschijnen en tot op heden wordt deze simpelweg The Matrix 4 genoemd. Nu lijkt het erop dat de film net als de twee eerdere vervolgfilms een R-woord krijgt in de titel.

Volgens Comicbook.com is er een foto in omloop waarop de complete titel te zien is. En die titel zou The Matrix Resurrections zijn. De foto werd genomen door iemand van de make-up afdeling en is van het cadeau dat werd gegeven aan de crew nadat de opnames werden afgerond.

The Matrix Resurrections
Mocht dit kloppen dan sluit Resurrections aan op de titels van het tweede en derde deel die de titels The Matrix Reloaded en The Matrix Revolutions, die allebei in 2003 verschenen.

Terugkerende namen zijn Keanu Reeves (Neo), Carrie-Anne Moss (Trinity), Jada Pinkett Smith (Niobe), Lambert Wilson (The Merovingian) en Daniel Bernhardt (Agent Johnson) en nieuwe rollen worden vervuld door onder meer Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris, Priyanka Chopra en Jessica Henwick.

De regie ligt opnieuw in handen van Lana Wachowski, die deel vier zonder haar zus Lilly maakt. Op dit moment staat de vierde The Matrix gepland voor 22 december.

NieuwsFilm

meest populair