Setfoto's 'Thor: Love And Thunder' tonen de dondergod en Star-Lord in nieuwe kostuums

Setfoto's 'Thor: Love And Thunder' tonen de dondergod en Star-Lord in nieuwe kostuums

Chris Hemsworth en Chris Pratt gaan ongetwijfeld weer wat afkibbelen...

Het vierde avontuur rondom Thor (Chris Hemsworth) is vorige week dan eindelijk begonnen met filmen in Australië. Nu zijn er weer wat nieuwe setfoto's opgedoken die al meteen een duidelijke blik geven op enkele kostuums.

Van alle tv- en bioscooptitels die MARVEL heeft gepland voor Phase IV, is dit misschien wel één van de meest verwachte. Want niet alleen keert Taika Waititi terug in de regiestoel (na het veelgeprezen Ragnarok), maar ook bevat de film een Avengers-achtige cast, met naast alle helden uit Asgard ook het voltallige Guardians Of The Galaxy-team (oké, minus de vermiste Gamora van Zoe Saldana).

Via DAILY MAIL is een reeks plaatjes online geplaatst waarop we Hemsworth en Chris Pratt kunnen zien die zich klaarmaken voor scèneopnames. Tevens komen Kraglin van Sean Gunn en Nebula van Karen Gillan voorbij.

Klik op deze link voor de gallerij!

Upgrade
Wat meteen opvalt, is dat Fat Thor niet meer aanwezig zal zijn, of wellicht kort in het begin en vervolgens een grote metamorfose ondergaat. Daarnaast draagt Thor niet zijn traditionele harnas, maar lijkt hij eerder op een 80's rockster. Wel zijn de lange blonde lokken nog aanwezig.

Tevens lijkt Pratt's Star-Lord een upgrade te hebben gekregen, want de marineblauwe streep, pantser op de mouw zijn allemaal nieuwe toevoegingen. Het is een veel voorkomende trend om superhelden aangepaste kostuums te geven naarmate een franchise vordert.

Thor: Love And Thunder staat gepland voor een release in mei 2022.

NieuwsFilm

meest populair