Ja hoor, het lijkt erop dat we een lesbische Captain Marvel krijgen

De vraag is of er überhaupt mannen in de sequel zitten...

Let op: Onderstaand bericht over de veelbesproken Brie Larson komt van Daniel Richtman, maar de laatste tijd kreeg het zoveel aandacht dat het wel heel raar moet lopen als de beste man er nu naast zit.

Volgens Richtman zal Larson namelijk in haar aanstaande solo-avontuur Captain Marvel 2 definitief uit de kast komen als LHBGT-personage. Dit nieuws is niet geheel verrassend, er werd al een tijdje naar verwezen.

Het was bekend dat Marvel plannen had om een LHBGT-personage te introduceren en speculaties gingen rond dat dit Carol Danvers kon zijn.

Extra liefdes aspect
Bovendien is Larson actief campagne aan het voeren om de voltallige cast van de film uit vrouwen te laten bestaan, wat het nog logischer maakt.

En onlangs veroorzaakte ze op haar eigen Youtube-kanaal wat commotie toen ze liet doorschemeren in het echt ook homoseksueel te zijn...

Het zal zeker niet het laatste openlijk homoseksuele personage in het Marvel Cinematic Universe worden. Er gaan geruchten over The Eternals en zelfs sommige X-Men zijn het allemaal openlijk (in de strips dan).

NieuwsFilm

meest populair