Vijf topfilms die je vanaf 23 februari op Disney+ Star kan zien

We lichten de komende weken telkens nieuwe films uit

Op 23 februari groeit het aanbod van Disney+ ineens met honderden films. Daardoor kan het moeilijk zijn de bomen door het bos te zien. De komende weken lichten we dus wat titels voor je uit. Vandaag alvast vijf films die je erop kan verwachten!

Enemy of the state (1998)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tony Scott | Cast: Will Smith, Gene Hackman, Jon Voight, Lisa Bonet
Advocaat Robert Clayton Dean krijgt, zonder dat hij het weet, een video in handen waaruit blijkt dat een topfunctionaris van de Nationale Security Agency betrokken is bij een politieke moord. Vanaf dat moment wordt Dean het doelwit van een team NSA-agenten.

Alien: Covenant (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ridley Scott | Cast: Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny R. McBride
Ridley Scott keert met ALIEN: COVENANT terug naar het universum dat hij creëerde in ALIEN. Convenant is het tweede deel in een prequel-trilogie dat startte met PROMETHEUS - en sluit direct aan op Scotts baanbrekende werk in science fiction uit 1979. Op weg naar een afgelegen planeet aan de andere kant van de Melkweg ontdekt de crew van het kolonie schip Covenant iets dat lijkt op een niet in kaart gebracht paradijs. In werkelijkheid is het een duistere en gevaarlijke wereld. De enige inwoner is de "synthetische" David (Michael Fassbender), overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

Isle of Dogs (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Wes Anderson | Cast: Bryan Cranston, Koyu Rankin, Edward Norton, Bob Balaban
Isle of Dogs is het verhaal van de twaalfjarige Atari Kobayashi. Als de corrupte burgemeester bedenkt dat alle honden van Megasaki City verbannen moeten worden naar Trash Island, besluit Atari er naartoe te gaan om zijn bodyguard-hond Spots te zoeken. Daar ontmoet hij nieuwe honden, maakt hij vrienden en onderneemt hij een epische reis die de toekomst van het hele prefectuur op het spel zet.

Kingsman: The Golden Circle (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Matthew Vaughn | Cast: Taron Egerton, Edward Holcroft, Gordon Alexander, Mark Strong
Kingsman: The Secret Service introduceerde ons aan Kingsman - een onafhankelijke, internationale veiligheidsdienst die met de grootst mogelijke discretie werkt. Het doel: de wereld een veilige plek maken. In Kingsman: The Golden Circle, krijgen onze helden te maken met een nieuwe uitdaging. Als hun hoofdkwartier verwoest wordt, en de wereld gegijzeld, leidt hun reis hen tot de ontdekking van een bondgenoot in de Verenigde Staten, Statesman genaamd, die op dezelfde dag opgericht werd. In een nieuw avontuur, dat de kracht en flexibiliteit van de agenten op de proef stelt, moeten beide geheime organisaties samenwerken om een meedogenloze gezamenlijke vijand te verslaan, om de wereld te redden, iets dat een gewoonte geworden is voor Eggsy...

The Village (2004)
Bekijk de afbeeldingRegie: M. Night Shyamalan | Cast: Bryce Dallas Howard, Joaquin Phoenix, Adrien Brody, William Hurt
De film vertelt het verhaal van een hechte gemeenschap. De raad van ouderen waarschuwt de inwoners voor de mysterieuze wezens die zich in de bossen rond het dorp schuilhouden. De nieuwsgierige Lucius Hunt is van plan de dorpsgrens te overschrijden en het onbekende te trotseren. Het lijkt er op dat hij met deze daad de toekomst van het dorp voor altijd zal veranderen...

NieuwsFilm

meest populair