3 dikke aanraders die je nu direct op Videoland kijkt

3 dikke aanraders die je nu direct op Videoland kijkt

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Ook Videoland, een streamingdienst van eigen bodem, heeft heel wat interessante films in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod eens doorgenomen en drie kijktips voor je uitgezocht.

Crimson Peak (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Guillermo del Toro | Cast: Mia Wasikowska, Tom Hiddleston, Jessica Chastain, e.a.
De rijke Amerikaanse erfgename Edith Cushing, schrijfster van griezelverhalen, trouwt - tegen de wil van haar vader - met de mysterieuze Thomas Sharpe, een verpauperde Britse edelman. Hij neemt haar mee naar zijn vervallen landhuis in Engeland, waar zijn duistere zuster Lucille het voor het zeggen heeft. Al snel komt Edith erachter dat niets is wat het lijkt in het huis.

The Imitation Game (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Morten Tyldum | Cast: Benedict Cumberbatch, Keira Knightley, Matthew Goode, e.a.
Alan Turing, een briljant wiskundige, werkt tijdens de Tweede Wereldoorlog als codekraker voor de Britse inlichtingendienst. In een race tegen de klok moeten hij en zijn team de Duitse Enigma-code zien te kraken om strategische berichten van de nazi's te kunnen onderscheppen. De informatie die de Engelsen hierdoor weten te bemachtigen, blijkt van groot belang om de vijand te kunnen verslaan.

Spider-Man 2 (2004)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sam Raimi | Cast: Tobey Maguire, Kirsten Dunst, Alfred Molina, e.a.
Peter Parker studeert inmiddels aan de universiteit, maar heeft moeite om zijn kamerhuur te betalen. De geniale wetenschapper Otto Octavius verandert in een kwaadaardige schurk wanneer vier aan zijn rug bevestigde tentakels hem na een mislukt experiment in hun macht nemen. Wanneer Octavius New York aanvalt, moet Parker opnieuw in actie komen als superheld Spider-Man om de stad te redden.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair