3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Drie interessante kijktips voor vanavond.

Netflix heeft honderden films in zijn collectie. Sommige om gewoon lekker weg te kijken, maar er zijn ook een aantal titels die met kop en schouder boven de rest uitsteken. Hieronder drie dikke aanraders die zeker de moeite zijn.

The Irishman (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Martin Scorsese | Cast: Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci, e.a.
De hoogbejaarde Frank Sheeran blikt terug op zijn leven als huurmoordenaar voor de beruchte maffiabaas Russell Bufalino. Later gaat Sheeran aan de slag als lijfwacht van de machtige, maar corrupte vakbondsleider Jimmy Hoffa, die zichzelf behoorlijk in de problemen werkt en uiteindelijk spoorloos verdwijnt. En Sheerans dochter Peggy is ervan overtuigd dat haar vader daar iets mee te maken heeft.

Instant Family (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sean Anders | Cast: Mark Wahlberg, Rose Byrne, Isabela Merced, e.a.
Pete en Ellie werken als professionele huizenopknappers. Ze zijn altijd druk en hebben geen kinderen. Daar wil het stel nodig verandering in brengen. De twee besluiten een kind te willen adopteren. Na een heel proces, komen ze echter thuis met drie kinderen: de opstandige tiener Lizzy en haar jongere broertje en zusje. En dan blijkt het ouderschap toch moeilijker dan gedacht.

Twilight (2008)
Bekijk de afbeeldingRegie: Catherine Hardwicke | Cast: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Billy Burke, e.a.
Bella Swan trekt in bij haar vader, de politiecommissaris van het regenachtige plaatsje Forks. Daar raakt ze in de ban van de even knappe als mysterieuze Edward Cullen. In eerste instantie doet hij zijn best om haar te vermijden, maar uiteindelijk krijgen de twee toch een relatie. Zodoende komt Bella erachter wat Edward daadwerkelijk is: een vampier.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair