Aandeel Guardians zéér klein in 'Thor 4'; acteurs vertrekken nu alweer

Aandeel Guardians zéér klein in 'Thor 4'; acteurs vertrekken nu alweer

En dat terwijl de opnames nog geen twee weken geleden zijn begonnen.

De Guardians of the Galaxy zullen naar alle waarschijnlijk maar een zeer kleine rol hebben in Thor: Love and Thunder. Een deel van de castleden blijkt namelijk alweer klaar te zijn met de opnames, die nog geen twee weken geleden begonnen in Sydney, Australië.

Actrices Pom Klementieff (Mantis) en Karen Gillan (Nebula) hebben namelijk via Instagram laten weten allebei alweer te vertrokken zijn uit Australië. Gillan dook de afgelopen dagen op verschillende setfoto's op, maar Klementieff hebben de setgluurders niet weten vast te leggen.

Na minder dan twee weken is een deel van de Guardians dus alweer klaar met de opnames, die plaatsvinden onder leiding van regisseur Taika Waititi (Jojo Rabbit). Een echte verrassing is dat niet per se, want het aandeel van deze heldengroep werd altijd al omschreven als een 'cameo'.

In Avengers: Endgame (2019) richtte Thor (Chris Hemsworth) samen met de Guardians de 'Asgardians of the Galaxy' op. In Love and Thunder moet daar dus nog even vervolg aan worden gegeven, voordat het avontuur daadwerkelijk begint.

Er gaan overigens wel geruchten dat Rocket (Bradley Cooper) en Groot (Vin Diesel) langer rond blijven hangen in de film. In Infinity War (2018) gingen die twee Guardians immers ook - tot groot genoegen van de fans - met Thor op avontuur om zijn gevechtsbijl Stormbreaker te smeden.

NieuwsFilm

meest populair