Amazon Prime Video voegde deze 9 films nieuw toe

Zoals altijd hebben we weer het lijstje met nieuwe releases.

Na een hele drukke start van het jaar, nam Amazon Prime Video de afgelopen weken het gas een beetje terug met het nieuwe aanbod. Toch verschenen er een paar prima nieuwe titels deze week. We zetten ze alle negen op een rij.

What Men Want (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Adam Shankman | Cast: Taraji P. Henson, Kristen Ledlow, Josh Brener, Kellan Lutz
Een vrouw wordt door mannelijke collega's uit haar werk weggeconcurreerd, maar krijgt een onverwacht voordeel als ze gedachten kan horen.

Batman Begins (2005)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher Nolan | Cast: Christian Bale, Michael Caine, Liam Neeson, Katie Holmes
De kleine jongen Bruce Wayne zag zijn ouders voor zijn ogen wreed vermoord worden: een trauma dat hem voor de rest van zijn leven vervult met wraakgevoelens. Het lot laat hem zijn wraak echter niet uitvoeren. Hij vlucht naar het Oosten, waar hij opgevangen wordt door de ninja-leider Ra's Al-Ghul, en als hij terugkeert naar zijn thuisstad Gotham City vindt hij die in de handen van maffiabendes en andere gangsters. Hij besluit een nieuw persoon te worden, één die de harten van misdadigers met vrees vervult: Batman! Met de hulp van politieman Jim Gordon zet Batman zijn eerste stappen in zijn strijd tegen het onrecht. Zijn strijd begint tegen de maffiabaas Don Falcone, de gekke dokter Jonathan 'Scarecrow' Crane en een mysterieuze derde persoon...

Corona Depression (2020)
Bekijk de afbeeldingCast: Hedvig Lagerkvist
Een pandemie laat toe. Wat doet quarantaine met de geest van een eenzame vrouw? Volg haar van geestelijke stabiliteit tot totale gekte. Geen filters. Alleen jou, haar en haar veel, veel gestoordere geest.

American Sniper (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Clint Eastwood | Cast: Bradley Cooper, Kyle Gallner, Cole Konis, Ben Reed
'American Sniper' is gebaseerd op de memoires van Navy SEAL Chris Kyle, geschreven door Scott McEwen en Jim DeFelice. Navy SEAL Chris Kyle is de dodelijkste schutter aller tijden en wordt door zijn vijanden "de duivel" genoemd. Van 1999 tot 2009 vestigde hij een record met de meeste moorden als scherpschutter in de geschiedenis van het Amerikaanse leger. Kyle leerde de fijne kneepjes van het vak al toen hij een kind was en zou een prominente rol gaan spelen in de strijd tegen het terrorisme die na 9/11 van start ging.

Vendetta (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stephen Reynolds | Cast: Roxanne McKee, Danny Dyer, Vincent Regan, Josef Altin
Danny Dyer speelt een lid van de Special Forces, wiens ouders vermoord worden door een bende. Hij zint op wraak, maar wordt bij zijn wraakzucht gedwarsboomd door zijn oude eenheid en de politie.

The Queen's Corgi (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ben Stassen | Cast: Tom Courtenay, Jon Culshaw, Kulvinder Ghir, Sarah Hadland
Rex is het lievelingshondje van de koningin. Maar Rex raakt de weg kwijt en moet weer bij zijn baasje komen. Het is een epische reis, waarbij hij zichzelf vindt.

I Am Not a Hero (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stijn Deconinck, Stijn Deconinck |
In de frontlinie van de noodsituatie in de Belgische ziekenhuizen, terwijl het aantal doden stijgt en het Erasmusziekenhuis de druk nauwelijks nog aan kan, schetst deze documentaire de gezondheidswerkers in het epicentrum van de crisis met een ongekende filmische kwaliteit en met diepgaande, zorgvuldig vormgegeven verhalen.

A Killer Next Door (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Andrew Jones | Cast: Derek Nelson, Nigel Barber, William Meredith, Harriet Rees
In 1971 vermoordde John List zijn vrouw, moeder en drie kinderen in zijn huis in New Jersey en verdween daarna spoorloos. Achttien jaar later, in een klein stadje in Virginia, herstelt tiener Stephanie Hancock van een gebroken been. Om de tijd te doden bespioneert ze haar buren. Alles is leuk totdat de dingen een enge wending nemen - Stephanie begint te vermoeden dat een van haar buren moordenaar is.

The Map of Tiny Perfect Things (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ian Samuels | Cast: Kathryn Newton, Josh Hamilton, Kyle Allen, Al Madrigal
De tienerjonge Mark zit tot zijn tevredenheid vast in een loop waarin hij een dag steeds opnieuw beleeft. Op een dag ontmoet hij de mysterieuze Margaret die in dezelfde situatie zit. Tussen de twee ontstaat een bijzondere band en ze gaan erop uit om de kleine dingetjes des levens te ontdekken die deze dag zo perfect maken. Hierdoor stellen ze zich de vraag of ze hun eindeloze dag niet ooit willen ontvluchten.

NieuwsFilm

meest populair