Oei! Meningsverschil tussen Tom Holland en Marvel over pruik voor Peter Parker

Oei! Meningsverschil tussen Tom Holland en Marvel over pruik voor Peter Parker

En dat allemaal dankzij Uncharted...

Hoewel we er nog steeds niet achter zijn welk merk koffie Tom Holland het liefste drinkt op de set van het aanstaande Spider-Man 3 (excuus aan eltorro, maar ons researchteam zit er bovenop), is er wel een andere leuke anekdote voor jullie naar buiten gekomen.

De 24-jarige Holland schoot de afgelopen maanden twee Sony projecten op rij, waarbij de acteur vers van de Uncharted set kwam en meteen weer door kon naar die van zijn derde solo-avontuur als de webslingeraar.

Door de corona-pandemie zaten de beide opnameschema's veel dichter tegen elkaar aan dan verwacht en dit zorgde voor een groot probleem.

In gesprek met ESQUIRE onthult Holland dat zijn kapsel was aangepast voor de videogamebewerking en door de makers bij Marvel als "te cool" werd beschouwd, waardoor ze hem een pruik wilde laten dragen:

"Mijn haar als Nathan Drake is veel hipper. Ik heb geschoren zijkanten, het is helemaal glad aan de achterkant en dat is natuurlijk niet heel erg Peter Parker, want hij is meer een loser. Dus hebben ze me een pruik proberen op te zetten om de zijkanten op te vullen en dat zag eruit als een ramp".

Geen kind meer
Holland liet vervolgens zien dat hij volwassen begint te worden en voor zijn eigen keuzes staat: "Voor het eerst van mijn leven hield ik voet bij stuk en zei 'Luister, ik ben de hoofdrolspeler en ga die f*cking pruik niet dragen. Ik heb korter haar en daar zullen jullie mee moeten werken".

Of Parker er inderdaad minder nerdy door wordt, zien we eind dit jaar!

NieuwsFilm

meest populair