'Thor: Love And Thunder' heeft een grote "verrassing" in petto! (maar dit wisten we toch al?)

'Thor: Love And Thunder' heeft een grote "verrassing" in petto! (maar dit wisten we toch al?)

Een paar bronnen in Hollywood lijken wat achter te lopen...

Een opmerkelijk bericht vanaf de set van Thor: Love And Thunder alsmede de website CRAZY DAYS AND NIGHTS, want bijna een maand geleden werd dit elders (onder andere door ons) al bevestigd. Maar voor wie dat gemist heeft, voor de zekerheid spoilers in aantocht!

Bekijk de afbeelding
De website maakt het allemaal heel spannend om de grote onthulling aan te kondigen door cryptisch te vermelden "Er heeft nog een actrice in het geheim een cameo gefilmd. Zij is een Oscarwinnares én superheld".

Echter zijn de tags #Thor4 en #BrieLarson toegevoegd, dus is het niet zo moeilijk om 1 + 1 = 2 te tellen. Brie Larson haar Captain Marvel gaat opduiken in het vierde solo-avontuur van Chris Hemsworths dondergod!

Alleen... Dit nieuws kwam in januari naar buiten bij GIANT FREAKING ROBOT en Larson haar naam werd zelfs al in volle glorie op de IMDb-pagina genoemd (waar ze inmiddels weer uit de cast is verwijderd).

Samen met de Guardians Of The Galaxy
Hoe dan ook, het verhaal speelt zich niet af op Aarde, maar in de ruimte en we zeiden eerder dat een verschijning van Captain Marvel dus volstrekt logisch is en gebruikt kan worden om de basis te leggen voor haar eigen vervolg-verhaallijnen in Phase 4 van het Cosmic Cinematic Universe.

Thor: Love And Thunder staat gepland voor een release in februari 2022.

NieuwsFilm

meest populair