Storm Reid over Idris Elba en haar personage in 'The Suicide Squad'

Storm Reid over Idris Elba en haar personage in 'The Suicide Squad'

De actrice had een geweldige tijd...

Veel DC-fans kijken uit naar de heropleving van The Suicide Squad waar James Gunn voor moet gaan zorgen. Tussen de met sterren bezaaide cast bevindt zich ook Storm Reid (A Wrinkle In Time).

Zij speelt naar verwachting de rol van Tyla die de dochter moet voorstellen van Idris Elba's Bloodsport. Reid had er het volgende over te vertellen:

"Ik heb een beetje teruggezien en het ziet er fantastisch uit. Dat is alles wat ik zeg, want ik wil niet in de problemen komen en houd het spannend. Het wordt anders dan de vorige en neemt mensen mee in een achtbaanrit met veel wendingen en verrassingen. Mijn karakter is pittig en brutaal en heeft een goeie swag, dus ik herkende mijzelf er een beetje in".

De aardigste persoon die je je maar kunt voorstellen
Reid sprak verder ook nog over het samenspelen met Elba en noemde hem: "Ongelooflijk, hij is de liefste man om mee te werken, maar ook zo gefocust. Het is bizar hoe hij 'aan' en 'uit' kan gaan. Ze roepen 'action' en hij is bloedserieus, een paar seconden later 'cut' en dan gaat hij zo weer lachend met je in gesprek. Dus hij hield mij hierdoor zeker scherp".

The Suicide Squad verschijnt in augustus op HBO Max en in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair