Celebrity

Rebel Wilson bewijst op Instagram dat zíj de perfecte 'Cruella de Vil' geweest zou zijn

Emma Stone mag dan schitteren in de trailer van Cruella, maar Wilson heeft daar een brutaal en uitstekend antwoord op.

door FilmTotaal om 08:00 in Celebrity
De afgelopen maanden is Rebel Wilson vaak in het nieuws gekomen vanwege haar enorme gewichtsverlies. De actrice is nog actiever dan ooit tevoren op sociale media en deze week post ze twee foto's van zichzelf terwijl ze zich volledig uitdost als niemand minder dan Cruella de Vil!

Don't be Cruel 🐶
Voor Wilson was het zelfs niet voldoende om de haardracht van de iconische slechterik over te nemen. Ze besloot een gigantische hond mee te nemen en die volledig om te toveren als een echt 'Cruealla-hond'. Kijk hieronder maar:Het enige wat de actrice nog mist, is de gigantische sigaret en een immense bontjas, maar ze is herkenbaar genoeg in haar zwart en kanten jurkje. Misschien wilde ze niet dierenmishandeling stimuleren of adverteren en we weten allemaal dat de befaamde bontjas van Cruella gemaakt is van de vacht van ontvoerde puppies.

Cruella
Deze week verscheen de eerste trailer van Cruella met Emma Stone in de rol van het titelpersonage. De film zal dit jaar uitkomen, ongeveer 25 jaar nadat Glenn Close Cruella speelde in 101 Dalmatians. Wilson zou eigenlijk helemaal niet misstaan in het rijtje van die actrices. Misschien kan ze met deze foto's een campagne starten voor als er ooit weer een nieuwe remake gemaakt gaat worden.

Wilson gaat zich overigens eerst storten op een rol in een dramafilm. Ze heeft een rol te pakken in de film The Almond and the Seahorse die gaat over een archeoloog en een architect die een nieuwe toekomst uitstippelen nadat een traumatische ongeluk hen van de mensen om hen verwijdert.

NieuwsFilm

meest populair