Stuntdubbel Chris Hemsworth in actie met Mjolnir op set 'Thor: Love And Thunder'

Stuntdubbel Chris Hemsworth in actie met Mjolnir op set 'Thor: Love And Thunder'

De machtige hamer is terug als nooit tevoren...

Binnen het Marvel Cinematic Universe is dondergod Thor (Chris Hemsworth) voorlopig de enige van het originele ensemble die beloond wordt met zijn vierde solo-avontuur Love And Thunder.

En geef ons één reden om daar NIET naar uit te kijken. Regisseur Taika Waititi zit weer achter de camera, Jane Foster (Natalie Portman) is terug van weggeweest, de Guardians Of The Galaxy zullen voor een (klein) deel aanwezig zijn, Brie Larsons Captain Marvel gaat haar opwachting maken en als klap op de vuurpijl voegt Christian Bale zich bij de cast als de bekende schurk Gorr The God Butcher. Wat kan er fout gaan?

Deze week trok een (inmiddels verwijderde) TikTok video wat aandacht van de fans en gelukkig hebben we de screenshots nog kunnen redden.

We zien Hemsworths stuntdubbel, Bobby Holland Hanton, terwijl hij in een studio in Australië traint voor het langverwachte vervolg.

Hanton staat naast een mat, rent ernaartoe en na ongeveer drie stappen springt hij ruim zes meter in de lucht dankzij de nodige kabels en touwen.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Mjolnir
Tijdens deze actie zwaait hij met de machtige donderhamer welke weer een centrale rol zal hebben (nadat hij in Ragnarok vernietigd was), aangezien ook Portmans Mighty Lady Thor hem dit keer zal hanteren.

Thor: Love And Thunder staat gepland voor een release in februari 2022.

NieuwsFilm

meest populair