Bewijs: Cyborg krijgt extra paar armen in 'Justice League'

Bewijs: Cyborg krijgt extra paar armen in 'Justice League'

Cyborg wordt wel even anders in Zack Snyder's Justice League.

Recent verscheen een uitgebreide trailer voor Zack Snyder's Justice League en daarin kwamen alle leden van de Justice League voorbij, evenals de (nieuwe) schurken. De focus leek ook wat meer te liggen op Cyborg die een centralere rol zou krijgen.

In de beelden zagen we al dat Cyborg van acteur Ray Fisher ook wat extra wapens krijgt en nu is er concept-art die laat zien dat de DC-held ook nog eens twee extra armen heeft.

Extra armen voor Cyborg
Via concept van Jerad S.Marantz die klaarblijkelijk veel werk heeft verricht voor (Zack Snyder's) Justice League zien we de achterkant van Cyborg, inclusief de set extra robotarmen. Handig!

"Het lijkt erop dat de armen van cyborg terug zijn! Erg opgewonden om ze te zien in de laatste #justiceleague-trailer. Ik kan niet wachten tot 18 maart. Hier is een vroege versie van het conceptmodel dat ik maakte," aldus jsmarantz.

Zack Snyder's Justice League lijkt op Ziggo Movies & Series XL te verschijnen aangezien dit hét HBO-kanaal in Nederland is. Maar een Video on demand-release lijkt nu ook niet uitgesloten. Het blijft een beetje onduidelijk allemaal...



NieuwsFilm

meest populair