Algemeen

Captain Marvel en nieuwe Marvel-heldin hebben iets uit te vechten in 'Captain Marvel 2'

Wat is er toch aan de hand tussen Captain Marvel en Monica Rambeau?

door Bram de Groot om 10:01 in Algemeen
De afgelopen weken komen we in de Marvel-serie WandaVision steeds meer te weten over het personage Monica Rambeau van actrice Teyonah Parris. De jonge Monica Rambeau zagen we nog in Captain Marvel uit 2019. Let op: SPOILERS.

In WandaVision wordt duidelijk dat het personage Monica Rambeau niet zo positief is over haar vroegere vriendin Carol Danvers / Captain Marvel van actrice Brie Larson. Er is zelf enige vijandigheid te bespeuren.

Captain Marvel 2 gaat het uitleggen
Wat er exact is aan de hand is zal waarschijnlijk uitgelegd worden in Captain Marvel 2, de tweede solofilm met de grote Marvel-superheldin. Mogelijk heeft de dood van Monica's moeder Maria Rambeau (Lashana Lynch) er iets mee te maken.

"Zoals je weet is aangekondigd dat ik me aansluit bij de cast van Captain Marvel 2 met Brie Larson en Iman Vellani als Kamala Khan. Ik geloof echt dat we meer gaan zien over hun relatie en wat is er aan de hand met die twee," aldus Parris in het gesprek.

Captain Marvel 2 van regisseur Nia DaCosta (Candyman) staat op dit moment gepland voor 11 november 2022.8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Twee ruziende vrouwen = catfight. I.p.v. women united wordt het women dividend (ala Kathleen Kennedy & Gina Carano).
Het lijkt alsof Captain Marvel een anti-feministische film gaat worden Smiley face

Gigan72

Avatar

^
Een catfight tussen uber bitch Kathleen Kennedy & Gina Carano die 2 seconden wil ik wel zien 1 klap en Kathleen lig op de grond. Smiley face

Master Of Films

Avatar

^
Feel the pain Kathleen. Als ex-MMA kampioen is Gina niet haar doorzettingsvermogen kwijt geraakt.

Nog een heel even off-topic dan. Smiley face
Ik blijf het jammer vinden dat er dubbele standaarden worden gebruikt. Weliswaar zijn de meningen van Carano (anti-mask, anti-vaccin, de verkiezingen waren gestolen e.d.) nogal anders dan de rest van de Lucasfilm schaapjes. Maar Krystina Arielle (The High Republic) spuugde met haar (oude) racistische tweets en Pedro ging nazi's met Trump kiezers vergelijken. Echter Gina is gepest. Laat Gina toevallig bij de succesvolle The Mandalorian horen. Laat Gina toevallig bij heel veel Star Wars fans populairder zijn dan een Rey of Rose Tico. Maar goed, James Earl Jones is ook niet gefeliciteerd met zijn verjaardag op de officiele Star Wars Twitter account. Kelly Marie Tran wel. Reden. De stem van Darth Vader is een republikein. Wat een giftige bedrijf is dat toch geworden. Smiley face

Ang3l

Avatar

Ik denk dat ze er achter is gekomen dat ze meer persoonlijkheid had dan Capitain Marvel, en dat werd haar niet in dank afgenomen. Daarom werd Cartol Danvers boos en hebben ze nu ruzie. :P

Gigan72

Avatar

@mof
Ik weet niet of het waar is maar ik heb gelezen dat dat team KK bitch ruzie hebben met team Jon Favreau door het ontslag van Gina.
En dat zelfs ome lucas niet blij is het haar ontslag.
Misschien komt dat om dat zijn dochter Amanda Lucas ook een MMA vechter is en ze vrienden is met Gina.

Mav Damian

Avatar

MOF "Wat een giftige bedrijf is dat toch geworden."
Tja, ze doen er alles om hun naam te zuiveren, wat het ook maar is. Maar het is ook weer niet dat Di$n€¥ de enigste bedrijf is die z'n streken uithaalt.

Master Of Films

Avatar

Mav Damian "Maar het is ook weer niet dat Di$n€¥ de enigste bedrijf is die z'n streken uithaalt."
Absoluut niet. In de gameswereld b.v. kom ik ook veel sh!t tegen....hé Ubisoft. Helaas ook CD Projekt, waarbij mijn darlings devs CD Projekt Red de pineut van zijn geworden. Smiley face

Lurking metafan

Avatar

Monica Rambeau is wel 'n gave rol, ook goed gespeeld tot zover.

Het conflict tussen Captain Marvel en Rambeau voelt wat overtrokken, maar dat zal afhangen van de reden die ze er aan geven in de film.

Hopelijk wordt het niet zo'n conflict als tussen Wonder Woman en Cheetah in WW 1984 want, man, wat was dat een draak v/e film en een totaal niet overtuigend conflict tussen die twee.
En dat terwijl Gal Gadot in de 1e film perfect was in haar rol als Wonder Woman

NieuwsFilm

meest populair